Livrare gratuită!
Comandă min.
Oferiți SPERANȚĂ beneficiarilor serviciilor HOSPICE CASA SPERANȚEI.
10 00400 ml
16 00400
16 00400 ml
16 00400 ml
16 00400 ml
19 00Nu lipsesc aproape de pe nici o masă alături de muștar de casă cu ierburi, murături și ceapă roșie 300 g
27 00Din burtă de vită servite cu dulceață de usturoi și piure de rădăcinoase coapte, maghiran, ulei de leuștean, biscuiți de mei și ceapă murată 300 g
19 00Ai chef de calamar prăjit? Incearcă această burtă și vezi dacă sesizezi diferența, cu sos de usturoi și sos de ardei iute picant 300 g
23 00Pe departe cel mai apreciat de toate vârstele! burduf cu nucă, muguri de pin și dulceață de roșii, nuci murate cu brânză de la Nea’ Ion din Bran 220 g
25 00Coapte chiar de noi pe foc de lemne, servite cu ceapă și telemea, pudră de roșii si ulei de ardei copt. La cerere o facem și salată de vinete în loc de cremă 250 g
17 00Cu ceapă caramelizată, bacon crocant, ulei de verdețuri și pastă dulce de ardei copți tot de noi 230 g
17 00Cu burete din măsline negre, ceapă, lămâie murată și ulei de pătrunjel 230 g
19 00O pastă fină cu mirodenii, biscuiți de mei, piure de ceapă, sfeclă roșie, pară marinată în vin și un strop de coniac vechi 250 g
19 00Un preparat mult îndrăgit de clienții noștri, copt la temperatură mică, fin și cremos ca o înghețată, servit cu pară marinată în vin 230 g
24 00Carne roșie de cea mai fină calitate, îmbibată în coriandru proaspăt cu accente de murături și un gălbenuș de ou proaspăt 180 g
33 00Cu porumb, castravete compresat, pastă de ardei iute, muștar de casă și maioneză din lapte 200 g
38 00Pește alb, maioneză de lapte, pătrunjel, vită de vie murată, ceapă verde, maghiran, arpagic murat și muștar de casă cu ulei de leuștean 200 g
28 00Rață grasă afumată, cu sos de fructe de pădure în armonie cu un amestec de verdețuri 400 g
33 00Cremă de brânză de capră, înnobilată cu sos de fructe, pe un pat de verdețuri și tăieței de sfeclă cu sos de zmeură 400 g
31 00Pe cremă de rădăcinoase, mămăligă, piure de usturoi și sos cremos de ciuperci 380 g
37 00Cu piure de ceapă, piure fin de cartofi cu trufe, sos brun, verdețuri cu dressing de borș și esență de ciuperci 380 g
65 00Pe cremă de spanac, sos fin de ciuperci și vin de Porto, redus mai bine de 48 de ore, cuib de cartofi crocanți și ou 380 g
35 00Pastă dulce de ardei cu ceapă, mămăligă la jar, piure de ceapă coaptă, ciuperci caramelizate și ulei aromatizat 200/200 g
45 00Servit cu piure de mălai cremos cu trufe, legume coapte, sos de lapte cu usturoi și ulei de pătrunjel 380 g
37 00Bucată de pește servită cu sos de saramură si legume coapte, mămăligă, arpagic murat și pudră de pătrunjel cu ceapă coaptă și ulei aromatizat 200/ 200 g
46 00Cu piure de mazăre și boabe de mazăre, îmbinat perfect cu un sos fin, gust amplificat de un amestec din fasole verde și ridichie fermentată 200/200 g
33 00Servit cu piure de rădăcinoase coapte, fondant de măr, plăcintă de sfeclă și sos cu zmeură 220/200 g
49 00Gătită lent, servită cu mere, pere, stafide, șofran, și cartofi gratinați sau cu varză călită, morcovi copți alături de o dulceață de morcovi cu cardamon și sos cu cimbru. 220/ 200 g
39 00Acompaniat de piure de cartofi, sos de ardei copt picant, fondant de cartof, varză murată cu ienupăr și boia iute 200/ 200 g
37 00Cartofi în untură, salată, sos de ardei copt pusă în valoare de un dressing de borș din castravete și pudră de pătrunjel 220/ 200 g
34 00Un preparat care nu necesită multă prezentare, va rugăm întrebați ospătarul pentru detalii 400/200 g
39 00Lângă piure de cartof, păstârnac, demi-glace cu infuzie de usturoi, dressing de borș, spumă de usturoi și pudră de castravete murat 220/ 200 g
38 00Cu piure de varză roșie, mămăligă coaptă, murături și dulceață de ardei iute 200/200 g
35 00Servită cu piure de ceapă, brânză de oaie coaptă, piure fin asezonat cu ceapă verde și sos de reducție de vin cu usturoi 200/200 g
45 00Carne fină, coaptă până cade de pe os, demi-glace, piure de usturoi asezonat cu pudră de chimen prăjit, lângă morcovi și salată de verdețuri pe bază de iaurt 220/200 g
59 00Aceleași brânzeturi din zonă, un sos cremos și bacon 550 g
28 00Un amestec de brânzeturi din zona Brașovului, cu cea mai grasă smântână rumenită la cuptor până crusta devine un auriu perfect 550 g
28 00Cu piure de cartofi, salată de verdețuri de sezon, sos din reducție de Porto și scalii de trufe 200/ 200 G
79 00Clasicele felii de limbă de văcuță fragede cu piure de roșii cu ceapă, reduse în vin alb și măsline 200/200 g
46 00Fondant de țelină cu trufe, piure de țelină, sos de praz și ulei de trufe 380 g
33 00Ardei umplut cu linte/ Chifteluță cu piure și varză roșie/ dovlecei umpluți cu mei sau legume 300 g
28 00180 g
17 00180 g
16 00180 g
16 00180 g
18 00180 g
18 00180 g
19 00160 g
12 00160 g
12 00160 g
12 00