Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Specialitatea casei Bruschete Gustări Paste Risotto Preparate pește Preparate carne Garnituri Dolci Salate
Ristorante Neptunus cover image
Ristorante Neptunus logo
Ristorante Neptunus

2 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Deschide la 11:00
Detalii Detalii Vezi detalii
Ristorante Neptunus este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Specialitatea casei

Torta sopresa al cioccolato

Un desert antic și faimos de pe Costiera Sorrentina. Este un dulce cu ciocolată, iar surpriză este în ingredientul de bază. 130 g

19 00 
Filetto di branzino in crosta di patate e vinagret di arance

Este un file de lup de mare învelit într-o crustă de cartofi și servit cu un sos de portocale, mentă și ulei extravirgin de măsline.250 g

45 00 
Carpaccio di gamberetti al limone con rucola e grana

Este o gustare care îmbină gustul dulce de crevete crud cu rucola, un pic amăruie și gustul profund de parmezan stagionat și lămâie.120/20/20 g

45 60 
Spaghetti nere con seppie e pomodorini

Spaghete cu cerneală de sepie, sepie și roșii cherry. Este un preparat adaptat de noi după o rețeta clasică din bucătăria Italiană. 250 g

45 00 

Bruschete

Bruschetta prosciutto e mozzarella

Tost cu jambon italian și mozzarella de bivoliță, o combinație între două produse cu tradiție în bucătăria Italiană.160 g

16 00 
Bruschetta al pomodorini, con origano, aglio e basilico

Tost cu roșii cherry, oregano și busuioc, una dintre bruschetele tradiționale din bucătăria Italiană. 160 g

14 00 
Bruschetta mediterranea pomodori e mozzarella

Cu roșii, mozzarella și busuioc, este o rețeta originară din sudul Italiei. 160 g

14 00 
Bruschetta con funghi champignon e rucola

Tost cu ciuperci champignon și rucola, inspirat de la o gustare servită la un restaurant de carne, de pe insula Ischia. 160 g

13 00 

Gustări

Prosciutto e mozzarella

O gustare clasică lejeră cu jambon și mozzarella.200 g

24 00 
Prosciutto e melone

O gustare clasică de vară și lejeră de pepene galben cu jambon.200 g

26 00 
Antipasto de la casa x 2 persone

Este o gustare mixtă cu bruschetta, legume la grătar, jambon și mozzarella, fiind considerată o masă completă.350 g

41 00 
Antipasto Caprese

Este o gustare Napoletană (Capri), cu mozzarella, roșii, oregano și busuioc. Poate fi servită și că fel de bază 200 g

22 10 
Antipasto Caprese image
Alice marinate

O rețeta tipică zonelor de mare, simplă și gustoasă, din anchoa marinate în oțet și condimentate cu ulei extravirgin de măsline. 150 g

26 60 
Gamberi e fagioli

Un preparat pe cât de ciudat, pe atât de gustos, gătit cu creveți, fasole și roșii uscate. 100/200 g

42 90 
Carpaccio di polpo

Este o gustare lejeră și gustoasă de caracatița, prezența des pe mesele mediteraneene, cu puține calorii.100/ 50 g

53 00 
Zuppa di cozze

O gustare de mare de origini Napoletane, care poate fi servită și că fel principal. Midii cu sos de roșii și crutoane de pâine. 300 g

35 00 
Fantasia di mare Neptunus

Creveți, anchoa marinate, caracatiță, carpaccio de pește afumat. O gustare de pește cu gust mediteranean pe un pat de salată. 150/50 g

60 90 
Fantasia di mare Neptunus image

Paste

Spaghetti alla Carbonara

350 g

30 00 
Bucatini all`Amatriciana

Paste Bucatini cu ceapă consistentă, pacetta și sos de roșii.350 g

29 00 
Quatro formaggi

O pastă consistentă, preparată cu 4 feluri de brânzeturi.350 g

27 90 
Penne primavera

O pastă vegetariană cu vinete, dovlecei, ciuperci, țelină, morcovi și roșii. 350 g

25 90 
Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Un preparat meridional sărac, dar delicios, des pregătit în Calabria, Sicilia și zonele din sudul Italiei: cu ulei extravirgin, usturoi și ardei iute. 300 g

23 50 
Linguine alla puttanesca

O pastă tradițională, specifică zonei Lazio și Campania, cu sos de roșii, măsline negre, capere, anchoa și peperoncino. 300 g

27 50 
O`scarpariello

O pastă foarte populară la Napoli, cu sos de roșii și parmezan. O pastă des pregătită de cizmarii din Lemitone (cartierul spaniol). 300 g

24 80 
O`scarpariello image
Tagliatelle con ragu alla bolognese

Un preparat specific zonei Emilia Romagna. O pastă de casă cu ragu de carne tocată și roșii. 300 g

30 10 
Gnocchi alla sorrentina

Pastă din cartofi și făină, cu sos de roșii, mozzarella. Este un preparat din Campania, cel mai cunoscut în Italia și in străinătate. 250 g

27 00 
Tortellini panna e prosciutto

O pastă proaspătă cu smântână și jambon.300 g

33 50 
Tagliatelle alla crema di tartufo

Pastă de casă cu cremă de trufe și smântână. 220 g

42 00 
Linguine alle Vongole

O pastă tradițională cu vongole.300 g

44 00 
Calamarata

O pastă tipic napoletană, numele sau vine de la formă de inele ale pastei, pregătită simplu cu calamari și roșii cherry. 300 g

42 10 
Tagliolinni salmone e vodka

Un preparat foarte la modă în ani `70. Este apreciat pentru gustul exotic, pregătit cu somon afumat, smântână dulce, roșii și vodka. 250 g

37 20 
Tagliatelle con gamberetti

Un preparat inspirat dintr-o rețeta Siciliană (zona Marsala), gătit într-un mod simplu și natural, ieșind în evidență gustul dulce de crostaceu (creveți).300 g

43 30 
Spaghetti NEPTUNUS

Este un preparat specific zonelor de mare, foarte răspândit și cunoscut, cuprinzând calamari, sepie, creveți, vongole, midii și roșii cherry. 400 g

54 10 
Spaghetti NEPTUNUS image

Risotto

Risotto al radicchio rosso

Este un preparat vegetal rustic și totodată elegant, de origine veneta, îmbinând gustul amar de radicchio cu orezul.250 g

29 20 
Risotto al nero di seppie

Este un preparat de origine venetă, deși este foarte des pregătit și în Sicilia. Cu sepie și cerneală de sepie este super delicios. 300 g

42 80 
Risotto alla pescatora

Este un preparat tipic bucătăriei Campane, răspândit în toată Italia, care conține orez, molusche, crostaci și fructe de mare. 350 g

52 90 
Risotto alla pescatora image
Risotto ai sapri dell`orto

Un orez lejer și colorat cu legume proaspete de sezon.300 g

26 90 
Risotto ai sapri dell`orto image

Preparate pește

Fritto misto di pesce

Mixt de pește, creveți, calamari și alice prăjite. 200 g

42 00 
Griliatta mista di pesce

Mixt de peste, molusche și crostacei la grătar.200 g

44 90 
Trancio di salmone al pomodoro e rosmarino

File de somon pește cu mult omega 3, la tigaie cu roșii cherry și rozmarin. 150/50 g

37 10 
Trancio di salmone al pomodoro e rosmarino image
Filetto d`Orata al forno "Bongustaio"

Dorada la cuptor cu capere, măsline și roșii cherry. 250 g

43 25 
Tagliata di tonno rosso al sesamo e balsamico

Felii de ton roșu cu susan la grătar și emulsie de oțet balsamic.150 g

54 80 
Gamberoni al brandy

Un preparat lejer și rafinat cu creveți și sos de brandy.180 g

45 80 
Gamberoni al brandy image

Preparate carne

Carpaccio di vitello con rucola e parmigiano

Acest preparat poate fi servit și ca o gustare simplă, sănătoasă, consistentă. Conține mușchiuleț de vită, rucola proaspătă și parmezan. 100/20/20 g

40 90 
Megdalioni di vitello con pomodorini e rosmarino

Mușchi de vită cu roșii cherry, usturoi și rozmarin, preparat în tigaie.150 g

59 90 
Filetto di maiale con fungi misti

Mușchiuleț de porc cu ciuperci asortate, pregătite în tigaie.180 g

37 80 
Petto di pollo farcito con prosciutto e pesto

Piept de pui umplut cu jambon și sos de busuioc.170 g

31 60 
Galletto di montagna alla griglia

Cocosel pitic de crescătorie la grătar cu rozmarin.350 g

49 20 

Garnituri

Pure di patate

Piure de cartofi150 g

7 00 
Riso alla parmigiana

Orez cu unt și parmezan150 g

16 10 
Patate all forno con rosmarino

Cartofi la cuptor cu rozmarin150 g

9 00 
Patate all forno con rosmarino image
Misto de verdue in padella

O rețetă proprie de legume proaspete, înăbușite în tigaie. 150 g

13 50 
Broccoli aglio, olio e peperonccino

Broccoli cu ulei, usturoi și ardei iute.150 g

13 50 

Dolci

Tartufo affogato all caffe

Un desert specific italian, din înghețată de vanilie cu o cafea.90/40 g

20 00 
Sorbetto di limone

Preparat din înghețată de lămâie.130 g

19 00 
Semifredo al torroncino con fruti di bosco

Semi-înghețată cu nugat, ciocolată și fructe de pădure130 g

16 00 
Dolci della casa del giorno

Prăjituri de casă ale zilei.130 g

13 00 
Profiterol

Profiterol de casă cu ciocolată 130 g

19 00 

Salate

Insalata di tonno

Salată de ton cu roșii, ceapă și porumb.250 g

20 50 
Insalata con gamberetti parmiggiano

Salată de creveți cu parmezan.100/80/20 g

39 10 
Insalata di pollo

Salată de pui.200/100 g

29 40 
Insalata rucola, pomodorini e parmiggiano

Salată de rucola cu roșii cherry și parmezan.50/100/20 g

18 00