Quotidian
Gusturi locale
Cartofi carbonara
16 00Meniul Zilei
Meniul zilei
Configurează-ți propriul meniu!
30 00Up Chicken
Configurează-ți propriul meniu!
31 00Fel Principal
Burrito cu piept de pui și dressing de iaurt
Piept de pui cu legume perpelite pe plită, asezonate cu condiment autentic mexican, rulate cu brânză cheddar într-o tortilla și mai apoi încălzit totul pe grill; dressing de iaurt 350g
31 00Cartofi carbonara
Cartofi îmbăiați în smântână, ou, bacon și parmezan, italienii stiu de ce 200g
16 00Cașcaval pane
Cașcavalul și-a găsit calea de a deveni împreună cu oul, făina și pesmetul, vedeta paneurilor 140 g
21 00Ceafă de porc gratinată
140 g
25 00Ceafă de porc la grătar
Ceafă de porc, fragedă și suculentă, pregătită la grătar 110 g
21 00Cotlet de porc la grătar
Cotlet de porc dezosat, pregătit la grătar, fragezit cu un cubuleț de unt 110 g
20 00Pachețele de primăvară cu sos sweet chilli
Rulouri din foi subțiri de aluat, umplute cu legume, scufundate în baie fierbinte de ulei, servite cu sos sweet chill 200 g
20 00Piept de pui caprese
Piept de pui la plită, pesto basilico, mozzarella, gratinate la final 180 g
22 00Piept de pui crunchy
Fâșii fragede din piept de pui, învelite și prăjite intr-o crustă crocantă și aurie de porumb 140 g
20 00Piept de pui cu legume
Piept de pui tras la tigaie, cu sos dulce-picant, legume proaspete, gust potrivit cu un strop de sos soya, ușor picant 200 g
25 00Piept de pui cu sos alb și usturoi
Piept de pui tras la tigaie, stins in sos de smântână, dres cu usturoi pe masură 180 g
25 00Piept de pui marinat
Piept de pui, lăsat la fragezit în marinadă delicată de chardonnay și usturoi 110 g
20 00Piept de pui parmigiana
Piept de pui pane, roșii cherry sote, busuioc, mozzarella, presărate cu parmezan proaspăt ras 150 g
26 00Piept de pui tărănesc
Piept de pui la grătar cu un topping dintr-un mix de ardei, ceapă și ciuperci, toate acoperite cu cașcaval și un ou ochi 220 g
27 00Vită cu legume
Antricot de vită și legume julienne, trase la tigaie cu ulei de măsline, soia, semințe susan și o fărâmă de usturoi 200 g
36 00Vită în sos alb cu ciuperci
Antricot de vită, tras la tigaie cu o mănă bună de ciuperci proaspete, smăntănă dulce 200 g
37 00Vită in sos blue cheese și ceapă coaptă
Antricot de vită fraged, sos cu brânză nobilă, inele de ceapă coaptă, sublim 200 g
37 00Vită picantă cu sos de soia
Antricot de vită, ușor caramelizat, sos soya, ardei iute și sweet chilly pentru a echilibra 180 g
36 00Brunch Royal
Daca nu esti decis sau inca traiesti nostalgia diminetii, am combinat ceva cartofi prajiti cu bacon, ou si parmezan. Alergeni: ou, soia, lapte. Gramaj: 300g
28 00Cartofi quattro formaggi
Am fost curiosi sa inlocuim pastele cu cartofii. Niciun regret! Alergeni: lapte. Gramaj: 200g
19 00Ceafă grecească
Daca nu stiai ca si ceafa de porc poate fi greceasca, incearc-o pe a noastra cu feta autentica, coapta la un loc cu ceafa si neaparat sa o consumi cu lamaie proaspat stoarsa.Alergeni: lapte. Gramaj: 170g
26 00Ciuperci umplute
Am calit usor ceapa si cu baconul, le-am indesat in niste ciuperci rotofeie, la cuptor le-am copt mai apoi cu branza de burduf. Alergeni: lapte, soia Gramaj: 200g
19 00File de pastrav in malai cu mujdei
Am pastrat ce este mai bun dintr-un pastravior, prin malai l-am tavalit, in ulei l-am fript, voua va ramane sa il stropiti cu usturoi. Alergeni: peste, produs din: produs congelat Gramaj: 250g
39 00Piept de pui in sos alb cu bacon si parmezan 200g
Curiozitatea ne-a facut sa combinam un piept de pui facut la plita cu bacon stins in smantana si mai apoi toate presarate cu parmezan. Alergeni: soia, lapte. Gramaj: 180g
30 00Scalopina din piept de pui
In timp ce am pus un piept de pui pe plita, am tras niste ciuperci la foc iute in unt, stinse in vin alb, smantana. Alergeni: dioxid de sulf, lapte. Gramaj: 140g
25 00Piept de pui cu sos de curry
24 00Paste
Paste Bolognese
300 g
35 00Paste Carbonara
300 g
33 00Paste gratinate cu vită
300 g
39 00Paste Quatro Formaggi
300 g
35 00Penne al gamberi
De aceasta data, crevetii fac un parteneriat grozav cu smantana dulce, pastele si parmezanul; mai este un secret, dar...va lasam sa il descoperiti; speram sa nu aveti alergie la POFTA BUNA‚! Alergeni: crustacee, lapte, soia. Gramaj: 300g
41 00Penne al tonno
Va plac pastele dar si pestele? Atunci, este alegerea perfecta! Pentru ca noi le-am combinat intr-un mod sublim intr-un sos rosu. Alergeni: peste, ou, gluten, lapte. Gramaj: 300g
36 00Penne cu somon
Gramaj:300g
41 00Paste cu pesto si usturoi
Gramaj: 300g
29 00Penne cu tofu și dovlecei
Penne, sos roșu homemade, dovlecel, tofu natur, parmezan.Alergeni: gluten, lactoză, ou, soia.
29 00Penne alla Sorrentina
300 g
24 00Penne Arrabbiata
300 g
24 00Salate
Salată de muraturi asortate ardelenesti
100 g
7 00Salata Speciala
Greek Dream Salad
Am obținut această rețetă de la un bun prieten, grec cum altcumva? Se spune că pentru acestă salată, este important să alegi cele mai bune ingrediente și mai apoi să știi să pui din fiecare exact atât cât trebuie! Roșii cherry, castravete verde, ardei gras, măsline obligatoriu kalamata și absolut necesar, ceapă roșie. Până și cum le tai, este un detaliu de urmat! Ca să ne asiguram că suntem autentici, folosim brânză feta, făcută dupa o rețetă tradițional grecească. Lămâie am pus numai de decor, pentru ca oțetul din vin roșu, care servește drept acreală, îl regăsești în dresingul pe care ți-l trimitem separat. Tot aici vei găsi și ulei de măsline extravirgin, muștar dijon și oregano. Oare, te-am convins? 350 g
33 00Peste
File de biban cu dressing din unt aromatizat și migdale coapte
File de biban pregătit pe grătar, stropit cu unt aromatizat cu cimbrișor și rozmarin, presăram migdale coapte și apoi îl așezăm cu mare grijă pe un pat de dovlecei și ardei 220 g
43 00File de somon marinat
Somon înobilat într-o marinadă făcută din suc proaspăt de portocale și muștar fin 140 g
43 00Pastrav la grătar
Păstrăv dulce, pregătit la perfecțiune la grătar 200 g - 250 g
35 00File de salau in sos meunier
File de salau odihnit intr-un sos perfect cu unt, lamaie si capere. Alergeni: peste, lapte, produs din: produs congelat. Gramaj: 250g
36 00File de somon in crusta de mustar
Am pregatit o crusta de mustar frantuzesc, cu boabe crocante, am invelit somonul prin ea, ca mai apoi sa il putem da la cuptor. Alergeni: peste, lapte, mustar, produs din: produs congelat. Gramaj: 140g
44 00Garnitura
Baby morcovi cu broccoli
Morcov tânăr și broccoli, le gătim la abur doar cât să nu iși piardă ce au mai bun, puțin unt și gata 200 g
12 00Cartofi cu chimen
Cartofii au ales să fie azi cu: semințe de chimen, usturoi, sare și piper, obligatoriu cu o friptură la grătar 200 g
12 00Cartofi cu parmezan
Classicii cartofi prăjiți, presărați cu parmezan și pătrunjel pentru savoare 200 g
15 00Cartofi prăjiți
Gramaj: 200g
12 00Cartofi tărănești
200 g
13 00Cartofi unguresti
Cartofi fierti în coajă, mai apoi curățim ca să ii sotăm bine de tot cu ceapă, ardei gras roșu, boia, sare și piper 200 g
11 00Ciuperci cu usturoi și mărar
200 g
14 00Ciuperci sote
Ciuperci alese cu grijă, trase la tigaie încinsă bine cu ulei de măsline, sare si o fărâmă de piper 200 g
14 00Cușcuș cu ciuperci
200 g
14 00Cușcuș cu legume
Cușcuș, gătit împreuna cu un mix de legume, garnitură bună la toate 200 g
14 00Dovlecei pane
Rondele de dovlecei proaspeți, până dă cu mult ou, tăvălite în pesmet auriu 200 g
17 00Legume la cuptor
Ardeiul, ciupercile, dovleceii și morcovii, le lăsam la cuptor doar cât să prindă puțin curaj, mai apoi le asezonăm cu gust bun 200 g
14 00Legume sote cu tofu
Legume proaspete trase în unt, tofu pentru a substitui proteina intr-un mod lejer 200 g
19 00Mix legume fresh pane
Ciuperci, ardei gras, vinete, dovlecei, învelite în pesmet, scufundate in ulei fierbinte 200 g
19 00Orez cu legume
Orez basmati, legume proaspete, trase împreuna, gata pentru orice și oricine 200 g
12 00Orez simplu
Orez basmati,sare, apă, simplu, dar tare bun 200 g
12 00Cartofi moutardinne
Simplu: cartofii i-am tras la tigaie impreuna cu cartofii mustar frantuzesc cu boabe, poti sa incerci si acasa, dar pana atunci vezi cum i-am facut noi! Alergeni: mustar. Gramaj: 200g
12 00Cartofi umpluti cu bacon
Nu prea multe de spus: esenta din cartofi am amestecat-o cu bacon scazut, ceva condimente si din nou la cuptor cu cascavaluri deasupra. Alergeni: lapte, soia. Gramaj: 200g
19 00Diverse
Chifla 80g
80 g
2 00Sos dulce
50 g
5 00Sos de usturoi
50 g
5 00Sos sweet chilly
50 g
5 00Sos de maioneza
50 g
5 00Ardei iute
2 00Desert
Ecler cu ciocolata
Pentru iubitorii de ciocolata. Delicioasele eclere cu frisca naturala, ciocolata, glazura de ciocolata si miere, create cu multa pasiune la Madame Prallini, cofetarie din Brasov. Alergeni: gluten, oua, lapte, unt.
19 00Ecler cu vanilie
Un desert catifelat și deosebit de dulce! Eclere cu frișcă naturală, cremă de vanilie, glazură de ciocolată albă, fistic și migdale prăjite
19 00Mousse de ciocolată in trei culori
Desertul iubitorilor de ciocolată. Mousse cu frișcă naturală, ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă făcut cu multă pasiune la Madame Prallini, cofetărie din Brașov
23 00Mousse de ciocolată neagră și pere
Un desert fin și gustos. Mousse cu ciocolată amăruie, frișcă naturală și pere în compot, creat cu multă pricepere de Madame Prallini, cofetărie din Brașov
23 00Placintă cu vișine
Un desert acrișor, perfect la finalul oricărei mese, conținând vișine și jeleu, creat cu multă pricepere de Madame Prallini, patiserie din Brașov
18 00Prajitură cu biscuiți
Simplă, dar delicioasă. Pastă de biscuiți, mascarpone, frișcă naturală și zahăr caramel, toate într-o prăjitură specială făcută de Madame Prallini, cofetărie din Brașov
21 00Prajitură cu caramel
Crocantă și îmbietoare. Frișcă naturală, lapte și caramel crocant atent puse într-o prăjitură delicioasă concepută de Madame Prallini, cofetărie Brașov
21 00Prajitură cu fructe de pădure
Gust acrișor, dar natural. Cacao, frișcă naturală, fructe de pădure și jeleu atent puse într-o delicioasă prăjitură făcută de Madame Prallini, cofetărie Brașov
20 00Prăjitură cu mere coapte
120g
21 00Prajitură Prallini
Prajitura noastră semnătură, conține cacao, dulceață de cireșe negre, eșență de migdale, frișcă naturală și mascarpone. Un deliciu și o surpriză mereu plăcută pentru cineva drag!
25 00