Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Gusturi locale Meniul Zilei Fel Principal Paste Salate Salata Speciala Peste Garnitura Diverse Desert Ciorba Zilei
Quotidian cover image
Quotidian logo

Quotidian

Detalii Detalii Vezi detalii

Livrare gratuită

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă minimă 40 lei
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Acceptă tichete de masă
Momentan indisponibil
Costul și livrarea sunt stabilite de restaurant Comanda plasată de la acest restaurant nu va putea fi urmărită pe hartă.
Quotidian este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Gusturi locale

Cartofi carbonara

16 00 

Meniul Zilei

Meniul zilei

Configurează-ți propriul meniu!

30 00 
Meniul zilei image
Up Chicken

Configurează-ți propriul meniu!

31 00 
Up Chicken image

Fel Principal

Burrito cu piept de pui și dressing de iaurt

Piept de pui cu legume perpelite pe plită, asezonate cu condiment autentic mexican, rulate cu brânză cheddar într-o tortilla și mai apoi încălzit totul pe grill; dressing de iaurt 350g

31 00 
Burrito cu piept de pui și dressing de iaurt image
Cartofi carbonara

Cartofi îmbăiați în smântână, ou, bacon și parmezan, italienii stiu de ce 200g

16 00 
Cartofi carbonara image
Cașcaval pane

Cașcavalul și-a găsit calea de a deveni împreună cu oul, făina și pesmetul, vedeta paneurilor 140 g

21 00 
Cașcaval pane image
Ceafă de porc gratinată

140 g

25 00 
Ceafă de porc gratinată image
Ceafă de porc la grătar

Ceafă de porc, fragedă și suculentă, pregătită la grătar 110 g

21 00 
Ceafă de porc la grătar image
Cotlet de porc la grătar

Cotlet de porc dezosat, pregătit la grătar, fragezit cu un cubuleț de unt 110 g

20 00 
Cotlet de porc la grătar image
Pachețele de primăvară cu sos sweet chilli

Rulouri din foi subțiri de aluat, umplute cu legume, scufundate în baie fierbinte de ulei, servite cu sos sweet chill  200 g

20 00 
Pachețele de primăvară cu sos sweet chilli image
Piept de pui caprese

Piept de pui la plită, pesto basilico, mozzarella, gratinate la final 180 g

22 00 
Piept de pui caprese image
Piept de pui crunchy

Fâșii fragede din piept de pui, învelite și prăjite intr-o crustă crocantă și aurie de porumb 140 g

20 00 
Piept de pui crunchy image
Piept de pui cu legume

Piept de pui tras la tigaie, cu sos dulce-picant, legume proaspete, gust potrivit cu un strop de sos soya, ușor picant 200 g

25 00 
Piept de pui cu legume image
Piept de pui cu sos alb și usturoi

Piept de pui tras la tigaie, stins in sos de smântână, dres cu usturoi pe masură 180 g

25 00 
Piept de pui cu sos alb  și usturoi image
Piept de pui marinat

Piept de pui, lăsat la fragezit în marinadă delicată de chardonnay și usturoi 110 g

20 00 
Piept de pui marinat image
Piept de pui parmigiana

Piept de pui pane, roșii cherry sote, busuioc, mozzarella, presărate cu parmezan proaspăt ras 150 g

26 00 
Piept de pui parmigiana image
Piept de pui tărănesc

Piept de pui la grătar cu un topping dintr-un mix de ardei, ceapă și ciuperci, toate acoperite cu cașcaval și un ou ochi 220 g

27 00 
Piept de pui tărănesc image
Vită cu legume

Antricot de vită și legume julienne, trase la tigaie cu ulei de măsline, soia, semințe susan și o fărâmă de usturoi 200 g

36 00 
Vită cu legume image
Vită în sos alb cu ciuperci

Antricot de vită, tras la tigaie cu o mănă bună de ciuperci proaspete, smăntănă dulce 200 g

37 00 
Vită în sos alb cu ciuperci image
Vită in sos blue cheese și ceapă coaptă

Antricot de vită fraged, sos cu brânză nobilă, inele de ceapă coaptă, sublim 200 g

37 00 
Vită in sos blue cheese și ceapă coaptă image
Vită picantă cu sos de soia

Antricot de vită, ușor caramelizat, sos soya, ardei iute și sweet chilly pentru a echilibra 180 g

36 00 
Vită picantă cu sos de soia image
Brunch Royal

Daca nu esti decis sau inca traiesti nostalgia diminetii, am combinat ceva cartofi prajiti cu bacon, ou si parmezan. Alergeni: ou, soia, lapte. Gramaj: 300g

28 00 
Brunch Royal image
Cartofi quattro formaggi

Am fost curiosi sa inlocuim pastele cu cartofii. Niciun regret! Alergeni: lapte. Gramaj: 200g

19 00 
Cartofi quattro formaggi image
Ceafă grecească

Daca nu stiai ca si ceafa de porc poate fi greceasca, incearc-o pe a noastra cu feta autentica, coapta la un loc cu ceafa si neaparat sa o consumi cu lamaie proaspat stoarsa.Alergeni: lapte. Gramaj: 170g

26 00 
Ceafă grecească image
Ciuperci umplute

Am calit usor ceapa si cu baconul, le-am indesat in niste ciuperci rotofeie, la cuptor le-am copt mai apoi cu branza de burduf. Alergeni: lapte, soia Gramaj: 200g

19 00 
Ciuperci umplute image
File de pastrav in malai cu mujdei

Am pastrat ce este mai bun dintr-un pastravior, prin malai l-am tavalit, in ulei l-am fript, voua va ramane sa il stropiti cu usturoi. Alergeni: peste, produs din: produs congelat Gramaj: 250g

39 00 
File de pastrav in malai cu mujdei image
Piept de pui in sos alb cu bacon si parmezan 200g

Curiozitatea ne-a facut sa combinam un piept de pui facut la plita cu bacon stins in smantana si mai apoi toate presarate cu parmezan. Alergeni: soia, lapte. Gramaj: 180g

30 00 
Piept de pui in sos alb cu bacon si parmezan 200g image
Scalopina din piept de pui

In timp ce am pus un piept de pui pe plita, am tras niste ciuperci la foc iute in unt, stinse in vin alb, smantana. Alergeni: dioxid de sulf, lapte. Gramaj: 140g

25 00 
Scalopina din piept de pui image
Piept de pui cu sos de curry

24 00 
Piept de pui cu sos de curry image

Paste

Paste Bolognese

300 g

35 00 
Paste Bolognese image
Paste Carbonara

300 g

33 00 
Paste Carbonara image
Paste gratinate cu vită

300 g

39 00 
Paste gratinate cu vită image
Paste Quatro Formaggi

300 g

35 00 
Paste Quatro Formaggi image
Penne al gamberi

De aceasta data, crevetii fac un parteneriat grozav cu smantana dulce, pastele si parmezanul; mai este un secret, dar...va lasam sa il descoperiti; speram sa nu aveti alergie la POFTA BUNA‚! Alergeni: crustacee, lapte, soia. Gramaj: 300g

41 00 
Penne al gamberi image
Penne al tonno

Va plac pastele dar si pestele? Atunci, este alegerea perfecta! Pentru ca noi le-am combinat intr-un mod sublim intr-un sos rosu. Alergeni: peste, ou, gluten, lapte. Gramaj: 300g

36 00 
Penne al tonno image
Penne cu somon

Gramaj:300g

41 00 
Penne cu somon image
Paste cu pesto si usturoi

Gramaj: 300g

29 00 
Paste cu pesto si usturoi image
Penne cu tofu și dovlecei

Penne, sos roșu homemade, dovlecel, tofu natur, parmezan.Alergeni: gluten, lactoză, ou, soia.

29 00 
Penne cu tofu și dovlecei image
Penne alla Sorrentina

300 g

24 00 
Penne alla Sorrentina image
Penne Arrabbiata

300 g

24 00 
Penne Arrabbiata image

Salate

Salată de muraturi asortate ardelenesti

100 g

7 00 
Salată de muraturi asortate ardelenesti image

Salata Speciala

Greek Dream Salad

Am obținut această rețetă de la un bun prieten, grec cum altcumva? Se spune că pentru acestă salată, este important să alegi cele mai bune ingrediente și mai apoi să știi să pui din fiecare exact atât cât trebuie! Roșii cherry, castravete verde, ardei gras, măsline obligatoriu kalamata și absolut necesar, ceapă roșie. Până și cum le tai, este un detaliu de urmat! Ca să ne asiguram că suntem autentici, folosim brânză feta, făcută dupa o rețetă tradițional grecească. Lămâie am pus numai de decor, pentru ca oțetul din vin roșu, care servește drept acreală, îl regăsești în dresingul pe care ți-l trimitem separat. Tot aici vei găsi și ulei de măsline extravirgin, muștar dijon și oregano. Oare, te-am convins? 350 g

33 00 
Greek Dream Salad image

Peste

File de biban cu dressing din unt aromatizat și migdale coapte

File de biban pregătit pe grătar, stropit cu unt aromatizat cu cimbrișor și rozmarin, presăram migdale coapte și apoi îl așezăm cu mare grijă pe un pat de dovlecei și ardei 220 g

43 00 
File de biban cu dressing din unt aromatizat și migdale coapte image
File de somon marinat

Somon înobilat într-o marinadă făcută din suc proaspăt de portocale și muștar fin 140 g

43 00 
File de somon marinat image
Pastrav la grătar

Păstrăv dulce, pregătit la perfecțiune la grătar 200 g - 250 g

35 00 
Pastrav la grătar image
File de salau in sos meunier

File de salau odihnit intr-un sos perfect cu unt, lamaie si capere. Alergeni: peste, lapte, produs din: produs congelat. Gramaj: 250g

36 00 
File de salau in sos meunier image
File de somon in crusta de mustar

Am pregatit o crusta de mustar frantuzesc, cu boabe crocante, am invelit somonul prin ea, ca mai apoi sa il putem da la cuptor. Alergeni: peste, lapte, mustar, produs din: produs congelat. Gramaj: 140g

44 00 
File de somon in crusta de mustar image

Garnitura

Baby morcovi cu broccoli

Morcov tânăr și broccoli, le gătim la abur doar cât să nu iși piardă ce au mai bun, puțin unt și gata  200 g

12 00 
Baby morcovi cu broccoli image
Cartofi cu chimen

Cartofii au ales să fie azi cu: semințe de chimen, usturoi, sare și piper, obligatoriu cu o friptură la grătar  200 g

12 00 
Cartofi cu chimen image
Cartofi cu parmezan

Classicii cartofi prăjiți, presărați cu parmezan și pătrunjel pentru savoare 200 g

15 00 
Cartofi cu parmezan image
Cartofi prăjiți

Gramaj: 200g

12 00 
Cartofi prăjiți image
Cartofi tărănești

200 g

13 00 
Cartofi tărănești image
Cartofi unguresti

Cartofi fierti în coajă, mai apoi curățim ca să ii sotăm bine de tot cu ceapă, ardei gras roșu, boia, sare și piper 200 g

11 00 
Cartofi unguresti image
Ciuperci cu usturoi și mărar

200 g

14 00 
Ciuperci cu usturoi și mărar image
Ciuperci sote

Ciuperci alese cu grijă, trase la tigaie încinsă bine cu ulei de măsline, sare si o fărâmă de piper 200 g

14 00 
Ciuperci sote image
Cușcuș cu ciuperci

200 g

14 00 
Cușcuș cu ciuperci image
Cușcuș cu legume

Cușcuș, gătit împreuna cu un mix de legume, garnitură bună la toate 200 g

14 00 
Cușcuș cu legume image
Dovlecei pane

Rondele de dovlecei proaspeți, până dă cu mult ou, tăvălite în pesmet auriu   200 g

17 00 
Dovlecei pane image
Legume la cuptor

Ardeiul, ciupercile, dovleceii și morcovii, le lăsam la cuptor doar cât să prindă puțin curaj, mai apoi le asezonăm cu gust bun 200 g

14 00 
Legume la cuptor image
Legume sote cu tofu

Legume proaspete trase în unt, tofu pentru a substitui proteina intr-un mod lejer 200 g

19 00 
Legume sote cu tofu image
Mix legume fresh pane

Ciuperci, ardei gras, vinete, dovlecei, învelite în pesmet, scufundate in ulei fierbinte 200 g

19 00 
Mix legume fresh pane image
Orez cu legume

Orez basmati, legume proaspete, trase împreuna, gata pentru orice și oricine 200 g

12 00 
Orez cu legume image
Orez simplu

Orez basmati,sare, apă, simplu, dar tare bun 200 g

12 00 
Orez simplu image
Cartofi moutardinne

Simplu: cartofii i-am tras la tigaie impreuna cu cartofii mustar frantuzesc cu boabe, poti sa incerci si acasa, dar pana atunci vezi cum i-am facut noi! Alergeni: mustar. Gramaj: 200g

12 00 
Cartofi moutardinne image
Cartofi umpluti cu bacon

Nu prea multe de spus: esenta din cartofi am amestecat-o cu bacon scazut, ceva condimente si din nou la cuptor cu cascavaluri deasupra. Alergeni: lapte, soia. Gramaj: 200g

19 00 
Cartofi umpluti cu bacon image

Diverse

Chifla 80g

80 g

2 00 
Chifla  80g image
Sos dulce

50 g

5 00 
Sos de usturoi

50 g

5 00 
Sos sweet chilly

50 g

5 00 
Sos de maioneza

50 g

5 00 
Ardei iute

2 00 

Desert

Ecler cu ciocolata

Pentru iubitorii de ciocolata. Delicioasele eclere cu frisca naturala, ciocolata, glazura de ciocolata si miere, create cu multa pasiune la Madame Prallini, cofetarie din Brasov. Alergeni: gluten, oua, lapte, unt.

19 00 
Ecler cu ciocolata image
Ecler cu vanilie

Un desert catifelat și deosebit de dulce! Eclere cu frișcă naturală, cremă de vanilie, glazură de ciocolată albă, fistic și migdale prăjite

19 00 
Ecler cu vanilie image
Mousse de ciocolată in trei culori

Desertul iubitorilor de ciocolată. Mousse cu frișcă naturală, ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă făcut cu multă pasiune la Madame Prallini, cofetărie din Brașov

23 00 
Mousse de ciocolată in trei culori image
Mousse de ciocolată neagră și pere

Un desert fin și gustos. Mousse cu ciocolată amăruie, frișcă naturală și pere în compot, creat cu multă pricepere de Madame Prallini, cofetărie din Brașov

23 00 
Mousse de ciocolată neagră și pere image
Placintă cu vișine

Un desert acrișor, perfect la finalul oricărei mese, conținând vișine și jeleu, creat cu multă pricepere de Madame Prallini, patiserie din Brașov

18 00 
Placintă cu vișine image
Prajitură cu biscuiți

Simplă, dar delicioasă. Pastă de biscuiți, mascarpone, frișcă naturală și zahăr caramel, toate într-o prăjitură specială făcută de Madame Prallini, cofetărie din Brașov

21 00 
Prajitură cu biscuiți image
Prajitură cu caramel

Crocantă și îmbietoare. Frișcă naturală, lapte și caramel crocant atent puse într-o prăjitură delicioasă concepută de Madame Prallini, cofetărie Brașov

21 00 
Prajitură cu caramel image
Prajitură cu fructe de pădure

Gust acrișor, dar natural. Cacao, frișcă naturală, fructe de pădure și jeleu atent puse într-o delicioasă prăjitură făcută de Madame Prallini, cofetărie Brașov

20 00 
Prajitură cu fructe de pădure image
Prăjitură cu mere coapte

120g

21 00 
Prăjitură cu mere coapte image
Prajitură Prallini

Prajitura noastră semnătură, conține cacao, dulceață de cireșe negre, eșență de migdale, frișcă naturală și mascarpone. Un deliciu și o surpriză mereu plăcută pentru cineva drag!

25 00 
Prajitură Prallini image
Desertul bunici

10 00 
Desertul bunici image

Ciorba Zilei

Supa crema de broccoli, 360 ml

13 00 
Supa crema de broccoli, 360 ml     image
Ciorba de pui cu zdrente de ou, 360/40 ml

15 00 
Ciorba de pui cu zdrente de ou, 360/40 ml   image