Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Coș
30% REDUCERE Meniul Zilei Fel Principal Paste Salate Salata Speciala Peste Garnitura Diverse Desert
Quotidian cover image
Quotidian logo
Quotidian

Livrare gratuită!

40 00 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă card Edenred
Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Promotie
Program: Închis
Detalii Detalii Vezi detalii

30% REDUCERE

30% REDUCERE: Paste Bolognese

250 g

30 00  21 00 
30% REDUCERE: Paste Bolognese image
30% REDUCERE: Paste Carbonara

250 g

29 00  20 30 
30% REDUCERE: Paste Carbonara image
30% REDUCERE: Paste gratinate cu vită

300 g

33 00  23 10 
30% REDUCERE: Paste gratinate cu vită image
30% REDUCERE: Paste Quatro Formaggi

250 g

33 00  23 10 
30% REDUCERE: Paste Quatro Formaggi image
30% REDUCERE: Pastrav la grătar

Păstrăv dulce, pregătit la perfecțiune la grătar 200 g - 250 g

28 00  19 60 
30% REDUCERE: Pastrav la grătar image
30% REDUCERE: Vită cu legume

Antricot de vită și legume julienne, trase la tigaie cu ulei de măsline, soia, semințe susan și o fărâmă de usturoi 200 g

25 00  17 50 
30% REDUCERE: Vită cu legume image
30% REDUCERE: Vită în sos alb cu ciuperci

Antricot de vită, tras la tigaie cu o mănă bună de ciuperci proaspete, smăntănă dulce 200 g

29 00  20 30 
30% REDUCERE: Vită în sos alb cu ciuperci image
30% REDUCERE: Vită in sos blue cheese și ceapă coaptă

Antricot de vită fraged, sos cu brânză nobilă, inele de ceapă coaptă, sublim 200 g

29 00  20 30 
30% REDUCERE: Vită in sos blue cheese și ceapă coaptă image
30% REDUCERE: Vită picantă cu sos de soia

Antricot de vită, ușor caramelizat, sos soya, ardei iute și sweet chilly pentru a echilibra 180 g

25 00  17 50 
30% REDUCERE: Vită picantă cu sos de soia image

Meniul Zilei

Meniul zilei

Configurează-ți propriul meniu!

23 00 
Meniul zilei image
Up Chicken

Configurează-ți propriul meniu!

27 00 
Up Chicken image

Fel Principal

Burrito cu piept de pui și dressing de iaurt

Piept de pui cu legume perpelite pe plită, asezonate cu condiment autentic mexican, rulate cu brânză cheddar într-o tortilla și mai apoi încălzit totul pe grill; dressing de iaurt 350g

22 00 
Burrito cu piept de pui și dressing de iaurt image
Cartofi carbonara

Cartofi îmbăiați în smântână, ou, bacon și parmezan, italienii stiu de ce 200g

11 00 
Cartofi carbonara image
Cașcaval pane

Cașcavalul și-a găsit calea de a deveni împreună cu oul, făina și pesmetul, vedeta paneurilor 140 g

12 00 
Cașcaval pane image
Ceafă de porc gratinată

140 g

19 00 
Ceafă de porc gratinată image
Ceafă de porc la grătar

Ceafă de porc, fragedă și suculentă, pregătită la grătar 110 g

16 00 
Ceafă de porc la grătar image
Ceafă de porc tigănească

Ceafă de porc marinată în baiț de muștar fin, slănină afumată, pregătite la grătar. 140 g

18 00 
Ceafă de porc tigănească image
Chifteluțe speciale

Pulpă de pui, o fărâmă de slăninuță, tocate împreună și asezonate cum se cuvine, rotunjite ca să le prindă uleiul fierbinte 120 g

14 00 
Chifteluțe speciale image
Cotlet de porc la grătar

Cotlet de porc dezosat, pregătit la grătar, fragezit cu un cubuleț de unt 110 g

14 00 
Cotlet de porc la grătar image
Mușchiuleț de porc brașovean

Mușchiuleț de porc fraged, tras la tigaie împreună cu bacon, înnabușite în sos de smântână și usturoi 180 g

25 00 
Mușchiuleț de porc brașovean image
Pachețele de primăvară cu sos sweet chilli

Rulouri din foi subțiri de aluat, umplute cu legume, scufundate în baie fierbinte de ulei, servite cu sos sweet chill  200 g

15 00 
Pachețele de primăvară cu sos sweet chilli image
Piept de pui caprese

Piept de pui la plită, pesto basilico, mozzarella, gratinate la final 180 g

18 00 
Piept de pui caprese image
Piept de pui crunchy

Fâșii fragede din piept de pui, învelite și prăjite intr-o crustă crocantă și aurie de porumb 140 g

15 00 
Piept de pui crunchy image
Piept de pui cu legume

Piept de pui tras la tigaie, cu sos dulce-picant, legume proaspete, gust potrivit cu un strop de sos soya, ușor picant 200 g

18 00 
Piept de pui cu legume image
Piept de pui cu sos de smântână și usturoi

Piept de pui tras la tigaie, stins in sos de smântână, dres cu usturoi pe masură 180 g

19 00 
Piept de pui cu sos de smântână și usturoi image
Piept de pui marinat

Piept de pui, lăsat la fragezit în marinadă delicată de chardonnay și usturoi 110 g

14 00 
Piept de pui marinat image
Piept de pui parmigiana

Piept de pui pane, roșii cherry sote, busuioc, mozzarella, presărate cu parmezan proaspăt ras 150 g

18 00 
Piept de pui parmigiana image
Piept de pui tărănesc

Piept de pui la grătar cu un topping dintr-un mix de ardei, ceapă și ciuperci, toate acoperite cu cașcaval și un ou ochi 220 g

19 00 
Piept de pui tărănesc image
Porc sweet & sour

Bucățele de carne de porc prăjite, apoi amestecate cu legume înăbușite în sos dulce&acrișor 200g

25 00 
Porc sweet & sour image
Rulou cu bacon

Pulpă de porc tocată, rulată în bacon bun, lăsate la cuptor să se rumenească 100g

12 00 
Rulou cu bacon image
Vinete pane

Rondele de vinete proaspete, panada cu mult ou, tăvălite în pesmet auriu 200 g

11 00 
Vinete pane image
Vinete parmigiana

Rondele de vinete pane, împănate cu roșii scăzute la foc mic, învelite în parmezan, gratinate 220 g

14 00 
Vinete parmigiana image
Vită cu legume

Antricot de vită și legume julienne, trase la tigaie cu ulei de măsline, soia, semințe susan și o fărâmă de usturoi 200 g

25 00 
Vită cu legume image
Vită în sos alb cu ciuperci

Antricot de vită, tras la tigaie cu o mănă bună de ciuperci proaspete, smăntănă dulce 200 g

29 00 
Vită în sos alb cu ciuperci image
Vită in sos blue cheese și ceapă coaptă

Antricot de vită fraged, sos cu brânză nobilă, inele de ceapă coaptă, sublim 200 g

29 00 
Vită in sos blue cheese și ceapă coaptă image
Vită picantă cu sos de soia

Antricot de vită, ușor caramelizat, sos soya, ardei iute și sweet chilly pentru a echilibra 180 g

25 00 
Vită picantă cu sos de soia image

Paste

Paste Bolognese

250 g

30 00 
Paste Bolognese image
Paste Carbonara

250 g

29 00 
Paste Carbonara image
Paste gratinate cu vită

300 g

33 00 
Paste gratinate cu vită image
Paste Quatro Formaggi

250 g

33 00 
Paste Quatro Formaggi image

Salate

Salată de castraveți murați

100 g

5 00 
Salată de castraveți murați image
Salată de murături asortate ardelenești

100 g

5 00 
Salată de murături asortate ardelenești image
Salata de cruditati

100g

5 00 
Salata de cruditati image

Salata Speciala

Chicken Caesar

O salată Caesar veritabilă! Avem salată romana, buățele din piept de pui pregătite la grătar, roșii cherry aromate. Dressingul, este făcut de noi așa cum scrie: file de anșoa, maioneză, usturoi și condimentele specifice. Înainte să îl trimitem către dvs am presărat fulgi de parmezan 350 g

30 00 
Chicken Caesar image
Greek Dream Salad

Am obținut această rețetă de la un bun prieten, grec cum altcumva? Se spune că pentru acestă salată, este important să alegi cele mai bune ingrediente și mai apoi să știi să pui din fiecare exact atât cât trebuie! Roșii cherry, castravete verde, ardei gras, măsline obligatoriu kalamata și absolut necesar, ceapă roșie. Până și cum le tai, este un detaliu de urmat! Ca să ne asiguram că suntem autentici, folosim brânză feta, făcută dupa o rețetă tradițional grecească. Lămâie am pus numai de decor, pentru ca oțetul din vin roșu, care servește drept acreală, îl regăsești în dresingul pe care ți-l trimitem separat. Tot aici vei găsi și ulei de măsline extravirgin, muștar dijon și oregano. Oare, te-am convins? 350 g

28 00 
Greek Dream Salad image
Q`s Delight Salad

Select, cu gust, pasiune și grijă care să aducă Poftă Bună! Am pus salată romana cu rucola ca bază apoi le-am completat cu roșii cherry. Mușchi de vită fraged, marinat și dat prin susan. Peste toate am presărat bucațele de blue cheesse, crutoane făcute în casă, fulgi de migdale coapte. Am completat totul cu un ou fiert, proaspăt. Dressingul, home made și acesta, l-am lăsat la dvs. spre folosire. Printre altele, am pus în acesta: ulei de măsline extra virgin, oțet balsamic, ghimbir, sos soya. 350 g

37 00 
Q`s Delight Salad image

Peste

File de biban cu dressing din unt aromatizat și migdale coapte

File de biban pregătit pe grătar, stropit cu unt aromatizat cu cimbrișor și rozmarin, presăram migdale coapte și apoi îl așezăm cu mare grijă pe un pat de dovlecei și ardei 220 g

41 00 
File de biban cu dressing din unt aromatizat și migdale coapte image
File de somon marinat

Somon înobilat într-o marinadă făcută din suc proaspăt de portocale și muștar fin 140 g

33 00 
File de somon marinat image
Pastrav la grătar

Păstrăv dulce, pregătit la perfecțiune la grătar 200 g - 250 g

28 00 
Pastrav la grătar image

Garnitura

Baby morcovi cu broccoli

Morcov tânăr și broccoli, le gătim la abur doar cât să nu iși piardă ce au mai bun, puțin unt și gata  200 g

8 00 
Baby morcovi cu broccoli image
Cartofi cu chimen

Cartofii au ales să fie azi cu: semințe de chimen, usturoi, sare și piper, obligatoriu cu o friptură la grătar  200 g

7 00 
Cartofi cu chimen image
Cartofi cu parmezan

Classicii cartofi prăjiți, presărați cu parmezan și pătrunjel pentru savoare 200 g

9 00 
Cartofi cu parmezan image
Cartofi prăjiți

Gramaj: 200g

7 00 
Cartofi prăjiți image
Cartofi tărănești

200 g

9 00 
Cartofi tărănești image
Cartofi unguresti

Cartofi fierti în coajă, mai apoi curățim ca să ii sotăm bine de tot cu ceapă, ardei gras roșu, boia, sare și piper 200 g

7 00 
Cartofi unguresti image
Ciuperci cu usturoi și mărar

200 g

9 00 
Ciuperci cu usturoi și mărar image
Ciuperci sote

Ciuperci alese cu grijă, trase la tigaie încinsă bine cu ulei de măsline, sare si o fărâmă de piper 200 g

9 00 
Ciuperci sote image
Cușcuș cu ciuperci

200 g

8 00 
Cușcuș cu ciuperci image
Cușcuș cu legume

Cușcuș, gătit împreuna cu un mix de legume, garnitură bună la toate 200 g

8 00 
Cușcuș cu legume image
Dovlecei pane

Rondele de dovlecei proaspeți, până dă cu mult ou, tăvălite în pesmet auriu   200 g

11 00 
Dovlecei pane image
Legume la cuptor

Ardeiul, ciupercile, dovleceii și morcovii, le lăsam la cuptor doar cât să prindă puțin curaj, mai apoi le asezonăm cu gust bun 200 g

9 00 
Legume la cuptor image
Legume sote cu tofu

Legume proaspete trase în unt, tofu pentru a substitui proteina intr-un mod lejer 200 g

12 00 
Legume sote cu tofu image
Mix legume fresh pane

Ciuperci, ardei gras, vinete, dovlecei, învelite în pesmet, scufundate in ulei fierbinte 200 g

11 00 
Mix legume fresh pane image
Orez cu legume

Orez basmati, legume proaspete, trase împreuna, gata pentru orice și oricine 200 g

8 00 
Orez cu legume image
Orez simplu

Orez basmati,sare, apă, simplu, dar tare bun 200 g

7 00 
Orez simplu image

Diverse

Chiflă

50 g

1 00 
Chiflă image

Desert

Amandină

Un desert dedicat marilor iubitori de diversitate de gusturi și texturi, cu un numitor comun: ciocolată, cacao, zahăr, lapte, ciocolată, esență de rom și miere, toate într-o amandină delicioasă creată de Madame Prallini, cofetărie din Brașov

11 00 
Amandină image
Ecler cu cafea

Un desert catifelat și deosebit de dulce! Eclere cu frișcă naturală, glazură de cafea, miere, aromă de cafea și ciocolată albă

12 00 
Ecler cu cafea image
Ecler cu ciocolata

Pentru iubitorii de ciocolata. Delicioasele eclere cu frisca naturala, ciocolata, glazura de ciocolata si miere, create cu multa pasiune la Madame Prallini, cofetarie din Brasov. Alergeni: gluten, oua, lapte, unt.

12 00 
Ecler cu ciocolata image
Ecler cu vanilie

Un desert catifelat și deosebit de dulce! Eclere cu frișcă naturală, cremă de vanilie, glazură de ciocolată albă, fistic și migdale prăjite

12 00 
Ecler cu vanilie image
Mousse de ciocolată in trei culori

Desertul iubitorilor de ciocolată. Mousse cu frișcă naturală, ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă făcut cu multă pasiune la Madame Prallini, cofetărie din Brașov

14 00 
Mousse de ciocolată in trei culori image
Mousse de ciocolată neagră și pere

Un desert fin și gustos. Mousse cu ciocolată amăruie, frișcă naturală și pere în compot, creat cu multă pricepere de Madame Prallini, cofetărie din Brașov

14 00 
Mousse de ciocolată neagră și pere image
Placintă cu mere

Un desert clasic, pentru cei mici și mari.Plăcintă cu mere, scorțișoară și jeleu

12 00 
Placintă cu mere image
Placintă cu vișine

Un desert acrișor, perfect la finalul oricărei mese, conținând vișine și jeleu, creat cu multă pricepere de Madame Prallini, patiserie din Brașov

12 00 
Placintă cu vișine image
Prajitură cu biscuiți

Simplă, dar delicioasă. Pastă de biscuiți, mascarpone, frișcă naturală și zahăr caramel, toate într-o prăjitură specială făcută de Madame Prallini, cofetărie din Brașov

14 00 
Prajitură cu biscuiți image
Prajitură cu căpșuni

Ideală pentru momentele când ai nevoie de extra energie. Pastă de căpșuni, jeleu și frișcă naturală, toate într-o prăjitură delicioasă făcută de Madame Prallini, cofetărie din Brașov

14 00 
Prajitură cu căpșuni image
Prajitură cu caramel

Crocantă și îmbietoare. Frișcă naturală, lapte și caramel crocant atent puse într-o prăjitură delicioasă concepută de Madame Prallini, cofetărie Brașov

14 00 
Prajitură cu caramel image
Prajitură cu ciocolată și fistic

Gustul dulce, plin de prospețime. Frișcă naturală, ciocolată neagră și aromă de fistic, toate într-o prăjitură delicioasă făcută de Madame Prallini, cofetărie Brașov

14 00 
Prajitură cu ciocolată și fistic image
Prajitură cu fructe de pădure

Gust acrișor, dar natural. Cacao, frișcă naturală, fructe de pădure și jeleu atent puse într-o delicioasă prăjitură făcută de Madame Prallini, cofetărie Brașov

14 00 
Prajitură cu fructe de pădure image
Prajitură cu portocală

Te va umple de energie! Prajitură cu frișcă naturală și portocală creată cu multă pricepere de Madame Prallini, cofetărie din Brașov

12 00 
Prajitură cu portocală image
Prajitură cu zmeură

Gustul verii și-al copilăriei, conține pastă de zmeură, jeleu și frișcă naturală

14 00 
Prajitură cu zmeură image
Prajitură Prallini

Prajitura noastră semnătură, conține cacao, dulceață de cireșe negre, eșență de migdale, frișcă naturală și mascarpone. Un deliciu și o surpriză mereu plăcută pentru cineva drag!

15 00 
Prajitură Prallini image
Tartă cu fructe

O tartă de poveste cu pastă de fragi, cremă de vanilie, fructe și jeleu. Desert pe placul celor mici!

13 00 
Tartă cu fructe image