Detalii Grill Master
Adresa:
Str. Vulturului nr.2
vezi pe hartă
Program:
Luni
11:00 - 21:30
Marți
11:00 - 21:30
Miercuri
11:00 - 21:30
Joi
11:00 - 21:30
Vineri
11:00 - 21:30

Recenzii (25)

Sunt afișate doar recenziile cu comentarii.
gaitan paul
la 23 Nov 2020

Pizza, din pacate pizza “quatro formaggi” din comanda mea nu a avut nimic de-a face cu ce mi-a fost adus in comanda pe bon scrie altceva) Pe langa asta, chiar si asa, pizza nu a fost deloc pe gustul meu. Nu am cum sa dau o nota pozitiva pe acest review, imi pare rau, nu recomand.

Tătaru Andrei
la 06 Nov 2020

burgerul nu prea arata a burger, cartofii au par pe ei...

Anonim
la 29 Oct 2020

pizza a venit carbonizata

Claudiu Marian
la 13 Oct 2020

Comanda rece adusă după 1:50 minute. Hamburger sec. Uns superficial cu ceva sos ce nu avea gust. Cartofi seci fără ( sos, condiment ).

Va multumim pentru comentariul dumneavoastra, dorim sa ne scuzam pentru lipsa de gust ,dar in apararea noastra serviciul de livrare este oferit de platforma de pe care ati comandat, noi nu putem controla acest lucru, daca ati avut probleme de livrare trebuie sa discutati cu dansii ,dar se pare ca ati fost Pana la urma multumit si ati acordat cinci puncte serviciului de livrare, mai mult noi nu putem garanta nivelul de calitate al produselor daca acestea ajung atat de greu la dumneavoastra, cartofi prajiti sunt condimentati cu sare , este procedura standard din motive tot de gust, sosul se poate comanda separat sau se poate specifica in comentari ce sa adaugam. Va multumim, Echipa - Grill Master

Cata Sima
la 30 Sep 2020

Pizza e ok. 8/10 in schimb, pastele " carbonară " sunt o mizerie de paste care au gust de ou crud. nu există brânză sau vreun gust macar asemănător cu o portie de paste carbonara si au 3 feliii de bacon numărate. Nota 1/10.

Anonim
la 15 Sep 2020

Pastele carbonara 7/10 Pizza Quatro Carni 7/10

Ștefan Ignat
la 15 Sep 2020

Comanda a fost greșită sau a fost făcut intenționat. Am dat comanda de 2 cheesburgeri dar au venit de 52 de lei mici. 0 stele și servicii proaste.

Ne pare rau pentru greseala comisa de echipa noastra, va garantez ca nu facem intentionat astfel de greseli, ne costa mult mai mult. Pur si simplu curierul a plecat cu o alta comanda. Am incercat sa remediez problema prin serviciul de curierat , serviciu independent de noi, nu s.a putut face nimic. Am fost anuntat de centrala ca ati fost despagubit cu un coupon valoric in valoare de 80 de ron, plus nu a fost taxata comanda gresita . Dorim sa adaugam faptul initial comanda a fost refuzata se curier din cauza ca era in afara ariei de livrare , dar l.am induplecat adaugand 10 ron la comisionul lui din buzunarul nostru. Inca o data ne vedem scuze pentru greseala facuta , feedbackul dvs este foarte important pentru noi cat si clasarea sub forma de stele abordata de aceasta platforma. Va multumim, Echipa - Grill Master

George
la 05 Aug 2020

Ciorbele au fost apa chioara, fasolea nefiarta. Nu mai faceti mancare buna. :(