Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Coș
Fornarina vegan Lasagne Paste colorate Paste lungi cu ou Paste scurte cu ou Paste umplute
Fornarina Pasta Atelier cover image
Fornarina Pasta Atelier logo
Fornarina Pasta Atelier

10 00  Lei

Livrare
50 00 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
24h Livrare Toate comenzile primite se livrează în termen de 24h de la confirmarea comenzii.
Program: Închis
Detalii Detalii Vezi detalii

Fornarina vegan

Taglioni cu spanac

500g PRODUS VEGAN Ingrediente: Făina de grâu dur,spanac. Se fierb că 2 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apă fierbe! Nu se clătesc cu apă, se adaugă direct în sos!Se păstrează proaspete la frigider maxim 5 zile (nu în pungă de plastic). Se pot usca la aer, desfăcute, sau se pot congela! Se pun congelate direct în apă de fiert!

16 00 
Taglioni cu spanac image
Foi de lasagna cu spanac

Ingrediente: Făină de grâu dur, spanac. Foile se așează direct in tavă cu sosul și restul ingredientelor. Nu au nevoie de prefierbere!  1kg

36 00 
Foi de lasagna cu spanac image
Tagliatelle verzi cu spanac

Ingrediente: Făină de grâu dur,spanac. Se fierb că 2 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apă fierbe! Nu se clătesc cu apă, se adaugă direct in sos! 500 g

16 00 
Tagliatelle verzi cu spanac image

Lasagne

Lasagna Bolognese

500g Produs proaspăt semipreparat. Foaia: făină de grâu dur, ouă Umplutură: ragout de carne -vită și porc, sos bechamel, mozzarella, parmezan.Lasagna se pregătește în cuptor la 180 grade, că 25-30 min, direct în caserolă, fără capac! 500 g

28 00 
Lasagna Bolognese image
Lasagne cu cartof dulce și cremă quattro formaggi

Produs proaspăt semipreparat. Foaia: făină de grâu dur, ouă Umplutură: cartof dulce, ricotta, gorgonzola, mozzarella, parmezan, sos bechamel( făînă, alapte, unt, sare, nucșoară) Lasagna se pregătește in cuptor la 180 grade, că 25-30 min, direct in caserolă, fără capac! 500 g

28 00 
Lasagne cu cartof dulce și cremă quattro formaggi image
Lasagne cu spanac și crema quattro formaggi

500gProdus proaspăt semipreparat. Foaia: făină de grâu dur și ouă Umplutură: spanac, ricotta, feta, sos bechamel, mozzarella, parmezan.Lasagna se pregătește în cuptor la 180 grade, că 25-30 min, direct în caserolă, fără capac! Se păstrează în frigider maxim 4 zile! Se poate congela și păstra 3 luni. Se bagă in cuptor direct congelată.  500 g

28 00 
Lasagne cu spanac și crema quattro formaggi image

Paste colorate

Cappellacci roșii cu hribi și mozzarella

500gPaste proaspete umplute realizate manual. Foaia este din făină de grâu dur și sfeclă roșie. Umplutură: hribi, ceapă, usturoi, ulei de măsline, mozzarella, sare. Alergeni: gluten, lactozăSe fierb în apă cu sare că 2-3 min. Se pot servi de ex cu un sos de roșii cherry, usturoi, busuioc și ulei de...

38 00 
Cappellacci roșii cu hribi și mozzarella image
Cappelletti verzi cu ricotta, chorizo și parmezan

500g Paste proaspete umplute realizate manual. Foaia este din făină de grâu dur și spanac. Umplutură: ricotta, chorizo, parmezan. Se fierb in apă cu sare că 3-4 min. Se pot servi cu un sos de roșii cherry, usturoi, busuioc și ulei de măsline.

35 00 
Cappelletti verzi cu ricotta, chorizo și parmezan image

Paste lungi cu ou

Fettuccine

500g Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 2 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos!

16 00 
Fettuccine image
Foi de lasagna cu ou

1 kg Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Foile se asează direct în tavă cu sosul și restul ingredientelor. Nu au nevoie de prefierbere! Alergeni: Gluten

36 00 
Foi de lasagna cu ou image
Spaghetti

500g Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 2 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos!

16 00 
Spaghetti image
Tagliatelle

Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 2 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos!

16 00 
Tagliatelle image
Tagliolini

Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 2 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos! 500 g

18 00 
Tagliolini image
Tăiței de casă

500g Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 1-2 min în apă cu sare și se servesc în supă. Pastele se pun când apa fierbe! Alergeni: gluten

18 00 
Tăiței de casă image

Paste scurte cu ou

Campanelle

1 kg Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 2 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos!

30 00 
Campanelle image
Casarecce

1 kg Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 3-4 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos!

30 00 
Casarecce image
Fusilloni

1 kg Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 3-4 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos!

30 00 
Fusilloni image
Gnocchi sardi

1 kg Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 2 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos!

30 00 
Gnocchi sardi image
Paccheri

1 kg Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 3-4 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos!

32 00 
Paccheri image
Rigatoni

1 kg Ingrediente: Faină de grâu dur și ouă. Se fierb ca 2-3 min în apă cu sare și se servesc cu diverse sosuri. Pastele se pun când apa fierbe! Nu se clatesc cu apă, se adaugă direct în sos!

30 00 
Rigatoni image

Paste umplute

Gondole roșii cu gorgonzola, nuci și miere

500g Paște proaspete umplute realizate manual. Foaia este din făînă de grâu dur și sfeclă roșie. Umplutură: gorgonzola, mascarpone, nuci, miere, sare . Alergeni: gluten, lactoză, nuci. Se fierb în apă cu sare că 2-3 min. Se pot servi de ex cu fonduta di parmiggiano. Puteți comandă sosul la noi...

35 00 
Gondole roșii cu gorgonzola, nuci și miere image
Semilune cu somon, brânză cremă și lămâie

500g Paste proaspete umplute realizate manual. Foaia este din faina de grau dur si oua. Umplutura: somon afumat, crema de branza, marar, ceapa verde, lamaie, sare Se fierb in apa cu sare ca 2-3 min. Se pot servi de ex cu un sos de rosii, smantana, vin alb si rucola.Pastele trebuie pastrate la...

38 00 
Semilune cu somon, brânză cremă și lămâie image
Cappellacci quattro formaggi

500g Paste proaspete umplute realizate manual. Foaia este din faina de grau dur si oua. Umplutura: ricotta, gorgonzola, mozzarella, parmesan Se fierb in apa cu sare ca 3 min. Se pot servi cu diverse sosuri sau simplu cu unt, salvie, parmezan.

35 00 
Cappellacci quattro formaggi image
Ravioli ricotta spanac, parmezan

500g Paste proaspete umplute realizate manual. Foaia este din faina de grau dur si oua. Umplutura: ricotta, spanac, parmezan, nucsoara,sare Se fierb in apa cu sare ca 2-3 min. Se pot servi cu diverse sosuri sau simplu cu unt, salvie, parmezan.

35 00 
Ravioli ricotta spanac, parmezan image
Tortelli cu carne și mozzarella

500g Paste proaspete umplute realizate manual. Foaia este din faina de grau dur si oua. Umplutura: carne de porc si vita, gatita ca un ragout cu sos de rosii si cu mozzarella. Se fierb in apa cu sare ca 3-4 min. Se pot servi cu un sos sau in supa.

35 00 
Tortelli cu carne și mozzarella image