Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Platouri miniprăjituri Platouri sărate Prăjituri
Cofetaria Bombo cover image
Cofetaria Bombo logo
Cofetaria Bombo
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Livrare de la

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Da
Acceptă card Edenred
Da
Ridicare personală
Comandă de minim 30 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Deschide la 09:00
Cofetaria Bombo este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Platouri miniprăjituri

Mini Nuts 700 g

Platoul de 0,7 kg este potrivit pentru aproximativ 6 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI NUTS alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: Iulia, Regina maria, Snickers. Lasă-te surprins. În funcție de stocul disponibil platoul poate conține și alte sortimente de prăjituri.

60 00 
Mini Nuts 700 g image
Mini Nuts 1,2 kg

Platoul de 1 kg este potrivit pentru aproximativ 10 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI NUTS alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: Iulia, Regina maria, Snickers. Lasă-te surprins. Platourile se realizeaza din prajituri care exista pe stoc in momentul comenzii. În funcție de stocul disponibil platoul poate conține și alte sortimente de prăjituri.

105 00 
Mini Nuts 1,2 kg image
Mini Party 700 g

Platoul de 0,7 kg este potrivit pentru 5-6 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI PARTY alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: miniecler cu vanilie, miniecler cu ciocolată ,minichoix a la creme cu vanilie și frișcă, minitarte cu fructe de pădure, minitarte cu fructe exotice, miniamandine. În funcție de stocul disponibil platoul poate conține și alte sortimente de prăjituri. Lasă-te surprins.

65 00 
Mini Party 700 g image
Mini Party 1,3 Kg

Platoul de 1,3 kg este potrivit pentru 10-12 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI PARTY alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: miniecler cu vanilie, miniecler cu ciocolată ,minichoix a la creme cu vanilie și frișcă, minitarte cu fructe de pădure, minitarte cu fructe exotice, miniamandine. În funcție de stocul disponibil platoul poate conține și alte sortimente de prăjituri. Lasă-te surprins.

115 00 
Mini Party 1,3 Kg image
Mini Clasic 1 kg

Platoul de 1 kg este potrivit pentru aproximativ 10 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI CLASIC alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: Claudia, Televizor, Lemona, Doboș special, Raffaello. În funcție de stocul disponibil platoul poate conține și alte sortimente de prăjituri.  Lasă-te surprins.

70 00 
Mini Clasic 1 kg image
Mini Clasic 1,5 kg

Platoul de 1,5 kg este potrivit este potrivit pentru 13-14 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI CLASIC alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: Claudia, Televizor, Lemona, Doboș special.În funcție de stocul disponibil platoul poate conține și alte sortimente de prăjituri. Lasă-te surprins.

105 00 
Mini Clasic 1,5 kg image

Platouri sărate

Platou sărat 500 g

Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Platoul SĂRAT conține următoarele sortimente: Covrigei și Saleuri.

35 00 
Platou sărat 500 g image

Prăjituri

Prăjitură Diplomat

Făină tip 650,ouă, zahăr, frișcă naturală, lapte praf, fructe din compot, esență de rom, gelatină   100 g

10 00 
Fresh Mouse

Făină, ouă, zahăr, cacao, iaurt, căpșuni, fructe de pădure, jeleu căpșuni  100 g

10 00 
Joffre

Făină tip 650, ouă, cremă de ciocolată, frișcă, zahăr, cacao, coler, apă potabila, ulei, esență de rom, coniac 100 gr

Indisponibil