Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Platouri miniprăjituri Platouri sărate
Cofetaria Bombo cover image
Cofetaria Bombo logo
Cofetaria Bombo

Livrare gratuită!

29 90 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Închide la 19:45
Detalii Detalii Vezi detalii

Platouri miniprăjituri

Mini Nuts 500 g

Platoul de 0,5 kg este potrivit pentru 4-5 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI NUTS alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: Iulia, Alcazar, Regina maria, Anca, Snickers. Lasă-te surprins.

35 00 
Mini Nuts 500 g image
Mini Nuts 1 kg

Platoul de 1 kg este potrivit pentru 8-10 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI NUTS alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: Iulia, Alcazar, Regina maria, Anca, Snickers. Lasă-te surprins.

70 00 
Mini Nuts 1 kg image
Mini Party 700 g

Platoul de 0,7 kg este potrivit pentru 5-6 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI PARTY alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: miniecler cu vanilie, miniecler cu ciocolată ,minichoix a la creme cu vanilie și frișcă, minitarte cu fructe de pădure, minitarte cu fructe exotice, miniamandine. În funcție de stocul disponibil platoul poate conține și alte sortimente de prăjituri. Lasă-te surprins.

50 00 
Mini Party 700 g image
Mini Party 1300 g

Platoul de 1,3 kg este potrivit pentru 10-12 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI PARTY alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: miniecler cu vanilie, miniecler cu ciocolată ,minichoix a la creme cu vanilie și frișcă, minitarte cu fructe de pădure, minitarte cu fructe exotice, miniamandine. În funcție de stocul disponibil platoul poate conține și alte sortimente de prăjituri. Lasă-te surprins.

90 00 
Mini Party 1300 g image
Mini Clasic 800 g

Platoul de 0,8 kg este potrivit pentru 6-8 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI CLASIC alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: Claudia, Televizor, Lemona, Doboș special, Raffaello. În funcție de stocul disponibil platoul poate conține și alte sortimente de prăjituri.  Lasă-te surprins.

48 00 
Mini Clasic 800 g image
Mini Clasic 1,5 kg

Platoul de 1,5 kg este potrivit este potrivit pentru 13-14 persoane. Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Pentru platoul MINI CLASIC alegem prăjituri dintre următoarele sortimente: Claudia, Televizor, Lemona, Doboș special. Lasă-te surprins.

90 00 
Mini Clasic 1,5 kg image

Platouri sărate

Platou sărat 500 g

Pozele sunt cu titlu de prezentare.  Platoul SĂRAT conține următoarele sortimente: Covrigei și Saleuri.

25 00 
Platou sărat 500 g image