Detalii City Pizza Brasov
Adresa:
Soseaua Cristianului Nr 7
vezi pe hartă
Program:
Luni
12:00 - 21:45
Marți
12:00 - 21:45
Miercuri
12:00 - 21:45
Joi
12:00 - 21:45
Vineri
12:00 - 21:45
Sâmbătă
12:00 - 21:45

Recenzii (32)

Sunt afișate doar recenziile cu comentarii.
Greavu Nicolae
la 01 Sep 2021

Foarte bun!!

Buna, Nicolae! Multumim pentru comanda si pentru feedback. Te asteptam si pe viitor sa te bucuri de produsele noastre. Îți mulțumim, Echipa Tazz by eMAG

Anonim
la 28 May 2021

pizza e rea

Asandei Diana
la 15 May 2021

Experiența mea cu City pizza, deși a început într-un mod negativ, a avut un final surprinzător de plăcut. De ce negativ, pentru că initial comanda mi-a fost anulată din cauza aglomerației. Abia acum am înțeles de unde aglomerația, pizza este printre cele mai apropiate de cele "de la mama lor" ;) . După ce am luat legătura cu pizzeria (apoi am aflat că patronul se ocupă personal de comenzi), deși comanda nu îmi fusese anulată din motive ce puteau fi imputate direct acesteia (lipsă setări indisponibilitate temporară din aplicație), patronul a făcut tot posibilul să rezolve situația, si comanda mi-a fost livrată (sunt convins că asta a necesitat anumite sacrificii din partea lui), doar pentru a satisface un client mai mult sau mai puțin dificil. Implicarea patronului, pe lângă ingredientele de o calitate foarte bună, și a rețetelor ireproșabile, fac din City pizza alegerea potrivită pentru satisfacerea si celor mai pretențioși gurmanzi. Felicitări, si succes in continuare.

VA multumesc frumos pt intelegere si pt tot.SA VA FIE DE BINE SI VA MAI ASTEPTAM SI CU ALTE OCAZII. - City Pizza Brasov

Musei Constantin
la 07 Apr 2021

Foarte serios și punctual!

Va multumim, si va mai asteptam si cu alte comenzi.Sa va fie de bine. - City Pizza Brasov

Zavati mihai
la 22 Mar 2021

Mâncarea foarte bună. Susul a fost cam acidulat

Va multumim, Sa va fie de bine.- City Pizza Brasov

Constantin Chiparus
la 05 Mar 2021

Plăcut surprins

SA VA FIE DE BINE ,VA MAI ASTEPTAM..stiti unde sunt...;) Va multumim, Echipa - City Pizza Brasov

Alex Georgescu
la 20 Feb 2021

Blatul suprinzator de bun. Pret de 20-22ron pt pizza 30cm este unul corect dar nu merita mai mult. Produse impachetate cu grija in cutii si pungi de hartie. Mini sandvisurile la 5 lei nu-si au rostul in meniu. Painea e buna dar cascavalul si sunca isi pastreaza gustul si mirosul de frigider prea puternic si iti taie pofta de mancare. Prea multa sare pusa pe painea de pe mini sandvisuri.

BUNA ZIUA.Va multumim frumos pt evaluare,pareri si sfaturi.BUZUNARUL..este un produs la rece..adica sunca si mozzarella sunt luate de la frigider si puse ..nu sunt coapte.Asa este tipul de buzunar facut de noi.VA MULTUMIM INCA ODATA PT COMANDA SI VA MAI ASTEPTAM SA INCERCATI SI ALTE PRODUSE. Echipa - City Pizza Brasov

Andrei A
la 03 Feb 2021

Pizza foarte bună, însă la 4 pizza comandate nu trebuia să primesc 1 bidon de Coca Cola la 1.5 L?

BUNA ZIUA .DUMNEAVOASTRA ATI BENEFICIAT DE O PROMOTIE :50% REDUCERE PT PIZZA.CUM ESTE SCRIS,PROMOTIILE NU SE CUMULEAZA.CAND O SA LUATI 4 PIZZA DE 30 CM CARE NU FAC PARTE LA NICI UN FEL DE PROMO,SIGUR CA PRIMITI COCA COLA GRATIS.VA MULTUMIM PT COMANDA SI PT APRECIERE.CityPIZZA.