Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Prânz Coffee Specialty Latte Refreshments BEER Miere
MannaManna cover image
MannaManna logo

MannaManna

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 09:30
MannaManna este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Prânz

Chiftelute De Cod

CHIFTELUTE DE COD CU CARTOFI, SALATÀ DE VARZÀ ROSIE CU PÀTRUNJEL SI SOS MAYO CU HARISSA 320 gr

41 00 
Chiftelute De Cod image
Kisir Si Vinete

MANCARE TURCEASCÀ DE BULGUR CU ROSII, RODIE SI MENTÀ & VINETE PANE CU SOS TAHINI 350gr

Indisponibil
Kisir Si Vinete image

Coffee

Doppio

14 00 
Flat White

16 00 
Flat White image
Latte

18 00 
Latte image
Long Black

14 00 

Specialty Latte

Matcha Latte

20 00 
Matcha Latte image
Butterfly Pea Latte

20 00 
Butterfly Pea Latte image
Turmeric Vanilla Latte

20 00 
Turmeric Vanilla Latte image
Chocolate Latte

Amestecul de ciocolata calda este facut din boabe de cacao de origine unica, care sunt atent selectate si prajite pentru a le scoate in evidenta aroma naturala. Boabele sunt apoi macinate si amestecate cu zahar pentru a crea un amestec fin si cremos de ciocolata calda, care este perfect pentru orice ocazie.

22 00 
Chocolate Latte image

Refreshments

Cherry Cola

20 00 
Cherry Cola image
Fritz Kola

17 00 
Fritz Kola  image
Fritz Kola Zero

17 00 
Fritz Kola Zero image
Mellow Mango

18 00 
Mellow Mango image
Rose Lemonade

19 00 
Rose Lemonade image
Seventeen

Seventeen Tonic Water este rezultatul unei formule perfectă și echilibrată.Aroma florală cu note de chinină și a postgust citric al mandarinei.Bule moi, dulceață perfect integrată.Perfect pentru a fi savurat singur sau într-un Gin Tonic.

19 00 
Seventeen image
Yugo

Bautura racoritoare ecologica functionala, obtinuta prin presarea la rece a fructelor de catina ecologica, cu adaos de miere ecologica si ghimbir ecologic

16 00 
Yugo image
Ginger Beer

Berea de ghimbir (cunoscută și ca Gingerbeer) este o băutură tradițională carbogazoasă îndulcită natural fără alcool . Acesta este produs prin fermentarea naturala de ghimbir preparate cu condimente, drojdie și zahăr.

18 00 
Ginger Beer image
Ginger Beer Diet

Bautura fermentata carbozoasa cu ghimbir fara alcool, cu indulcitori si cu continut redus de zahar

18 00 
Ginger Beer Diet image
Mellow Orange

18 00 
Mellow Orange image

BEER

Mied

Miedul este o băutură antică reinterpretată modern, care are că ingredient principal mierea de albine, așa cum sunt cerealele pentru bere și fructele pentru cidru. Se mai numește și hidromel. 330 ml, 4,5% vol. alc

22 00 
Mied image
Estrella

Născută în 1972 sub numele de „Especial Rivera”, Estrella Galicia Cerveza Especial este o bere Premium Lager, păstrată până la o lună în fabrica de ultimă generație, pentru a asigura calitatea și consistența.

18 00 
Estrella image
Krombacher fara alcool

Krombacher este preparată folosind o apă unică de izvor (#Felsquellwasser), de la poalele Munților Rothaar. In 1999, Krombacher a lansat berea fara alcool, care in scurt timp, 2004, a devenit lider de piata in categoria sa.

15 00 
Krombacher fara alcool image
Krombacher Weizen

Fabrica unde se produce berea germana KROMBACHER (Kreuztal-Krombach) este una din putinele din lume care si-au pastrat independenta, traditia, si secretul producerii unei beri naturale, ramanand pana in ziua de astazi o afacere de familie. Gustul inconfundabil KROMBACHER provine de la una din cele mai moderne fabrici de bere din Europa, unde se produc anual cca. 7 milioane hectolitri de bere exceptionala, apreciata in peste 60 de tari.

17 00 
Krombacher Weizen image
Krombacher

Fabrica unde se produce berea germana KROMBACHER (Kreuztal-Krombach) este una din putinele din lume care si-au pastrat independenta, traditia, si secretul producerii unei beri naturale, ramanand pana in ziua de astazi o afacere de familie. Gustul inconfundabil KROMBACHER provine de la una din cele mai moderne fabrici de bere din Europa, unde se produc anual cca. 7 milioane hectolitri de bere exceptionala, apreciata in peste 60 de tari.

Indisponibil
Krombacher image

Miere

Miere Cremă

35 00 
Miere Cremă image
Miere Eucalipt

O miere monoflorală inconfundabilă, cu dulceață medie. Are aromă ușoară de malț și lemn dulce, iar parfumul este discret balsamic. Origine: Spania

31 00 
Miere Eucalipt image
Miere Lavandă

Are dulceață și aciditate medii, parfum floral delicat, de lavandă, gust exotic, ușor vegetal. Origine: România

31 00 
Miere Lavandă image
Miere Mană

Este o miere rară, non-florală, cunoscută și ca „miere de pădure”. Este închisă la culoare, densă, cu gust ușor caramelizat. Provine din pădurile românești de foioase și conifere.

31 00 
Miere Mană image
Miere Mentă

Imediat după recoltare culoarea variază de la galben-roșcat la verzui-brun. Gustul este potrivit de dulce și are aciditate medie. Cristalizează fin, mierea căpătând consistența și culoarea caramelului. Provine din culturile de mentă din Delta Dunării.

31 00 
Miere Mentă image
Miere Munte

Amestec natural de miere florală de pajiște montană și miere non-florală obținută din produse biologice ale diverselor specii de rășinoase și foioase din România. O miere unică, de culoare brun-închis, cu vâscozitate mare și conținut minim de polen.

31 00 
Miere Munte image
Miere Negruș

Gustul este o combinație între caramel, malț și cafea, nu foarte dulce. Culoarea poate fi de la maro roșcat până la culoarea chihlimbarului. Ceea ce o face unică este faptul că în timp nu cristalizează, ci gelifiază. Amestecată energic revine la starea inițială.

31 00 
Miere Negruș image
Miere Portocal

Culoarea poate fi de la portocaliu spre galben la început, până la bej pe măsură ce se maturează. Gustul este ușor acid iar mirosul este inconfundabil, de flori de citrice. Un sortiment de miere exotic, provenind din livezile de portocali din Grecia

31 00 
Miere Portocal image
Miere Tei

De culoare galben aurie, foarte dulce, păstrând parfumul îmbătător al pădurilor de tei din România.

31 00 
Miere Tei image
Miere Zmeură

Miere 100% românească, densă, untoasă, cu gust fructat și parfum discret, de culoare strălucitoare, auriu-închis.

31 00 
Miere Zmeură image
Miere Trifoi

31 00 
Miere Poliflora

31 00