Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Pizza Premium Mare Pizza Premium Gigant Focaccia Burgeri Salate Ciorbe & Supe Gourmet Fast Food Meniu copii Desert Vinuri Îmbuteliate Băuturi
Uncle Vic Unirii cover image
Uncle Vic Unirii logo
Uncle Vic Unirii
Detalii Detalii Vezi detalii

Livrare gratuită

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Da
Acceptă card sodexo
Da
Ridicare personală
Comanda minima este 35 lei
Preparate pentru suporteri & campioni Când ai timp liber doar între reprize, bagă o comandă de mâncare sau ceva de ronțăit pe Tazz!
Deschide în 03.12 la 10:00
Costul si livrarea sunt stabilite de restaurant Comanda plasata de la acest restaurant nu va putea fi urmarita pe harta.

Pizza Premium Mare

Rustik - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, salam crud-uscat, cârnăciori, ceapă roșie, ardel gras verde. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

28 80 
Rustik - Mare (6 Felii) image
Pollo e funghi - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, piept de pui, ciuperci. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

30 14 
Pollo e funghi - Mare (6 Felii) image
Thai shrimps - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, creveți, măsline, grana padano, verdeață. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

39 40 
Thai shrimps - Mare (6 Felii) image
Tonno - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, ton, rucola, ceapă roșie *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

33 60 
Tonno - Mare (6 Felii) image
Diablo - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, chorizo, cârnăciori, jalapeno peppers, ciuperci. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

30 90 
Diablo - Mare (6 Felii) image
Bacon & potatoe - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, bacon, dipper fries *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

30 10 
Bacon & potatoe - Mare (6 Felii) image
De post - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, specialitate pe bază de grăsimi și uleiuri vegetale, ciuperci, roșii, porumb, ardel gras verde, măsline negre. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

29 60 
De post - Mare (6 Felii) image
Ranch - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, piept de pui, ciuperci, ardel gras verde. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

29 80 
Ranch - Mare (6 Felii) image
Pepperoni - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, salam crud-uscat.  *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare).rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

29 92 
Pepperoni - Mare (6 Felii) image
Prosciutto crudo - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, prosciutto crudo, rucola, grana padano *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

42 02 
Prosciutto crudo - Mare (6 Felii) image
Prosciutto funghi - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, șuncă Praga, ciuperci. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

29 48 
Prosciutto funghi - Mare (6 Felii) image
Exotic hawaiian - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, șuncă Praga, ananas. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

28 90 
Exotic hawaiian - Mare (6 Felii) image
Vegetariană - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, ardel gras verde, ciuperci, porumb, roșii, măsline negre. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

29 60 
Vegetariană - Mare (6 Felii) image
Carnivora - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, șuncă Praga, piept de pui, pepperoni, bacon, cârnăciori. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

31 20 
Carnivora - Mare (6 Felii) image
Specialitatea casei - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de usturoi, 100%mozzarella, bacon, crispy strips, măsline negre, grana padano. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

33 70 
Specialitatea casei - Mare (6 Felii) image
Uncle Vic - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, pepperoni, șuncă Praga, bacon, ardei gras verde, ciuperci, măsline negre. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

31 80 
Uncle Vic - Mare (6 Felii) image
Texas BBQ pui - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, sos barbeque, 100%mozzarella, piept de pui, bacon, ceapă roșie. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

31 80 
Texas BBQ pui - Mare (6 Felii) image
Capriciosa - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, brânză feta, bacon, ciuperci. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

30 00 
Capriciosa - Mare (6 Felii) image
Quattro formagi - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, cubulețe de cașcaval afumat, blue cheese, brânză brie, oregano *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

39 80 
Quattro formagi - Mare (6 Felii) image
Margherita - Mare (6 Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, oregano. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

22 90 
Margherita - Mare (6 Felii) image
Aluat pentru pizza

aluat cu maia: crud, refrigeratfăină italiană premium/drojdie/sare de mare/ulei de măsline/apă. cel mai bun aluat făcut de noi.valabil 24 de ore păstrat la frigider.*acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

6 90 
Aluat pentru pizza image

Pizza Premium Gigant

Rustik - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, salam crud-uscat, cârnăciori, ceapă roșie, ardel gras verde. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

70 40 
Rustik - Gigant (8Felii) image
Pollo e funghi - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, piept de pui, ciuperci. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

66 44 
Pollo e funghi - Gigant (8Felii) image
Thai shrimps - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, creveți, măsline, grana padano, verdeață. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

89 80 
Thai shrimps - Gigant (8Felii) image
Tonno - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, ton, rucola, ceapă roșie *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

83 70 
Tonno - Gigant (8Felii) image
Diablo - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, chorizo, cârnăciori, jalapeno peppers, ciuperci. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

74 18 
Diablo - Gigant (8Felii) image
Bacon & potatoe - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, bacon, dipper fries *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

70 40 
Bacon & potatoe - Gigant (8Felii) image
De post - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, specialitate pe bază de grăsimi și uleiuri vegetale, ciuperci, roșii, porumb, ardel gras verde, măsline negre. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

68 80 
De post - Gigant (8Felii) image
Ranch - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, piept de pui, ciuperci, ardel gras verde. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

70 40 
Ranch - Gigant (8Felii) image
Pepperoni - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, salam crud-uscat. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

70 40 
Pepperoni - Gigant (8Felii) image
Prosciutto crudo - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, prosciutto crudo, rucola, grana padano *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

88 10 
Prosciutto crudo - Gigant (8Felii) image
Prosciutto funghi - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, șuncă Praga, ciuperci. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

68 88 
Prosciutto funghi - Gigant (8Felii) image
Exotic hawaiian - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, șuncă Praga, ananas. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

64 90 
Exotic hawaiian - Gigant (8Felii) image
Vegetariană - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, ardel gras verde, ciuperci, porumb, roșii, măsline negre. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

64 90 
Vegetariană - Gigant (8Felii) image
Carnivora - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, șuncă Praga, piept de pui, pepperoni, bacon, cârnăciori. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

72 60 
Carnivora - Gigant (8Felii) image
Specialitatea casei - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de usturoi, 100%mozzarella, bacon, crispy strips, măsline negre, grana padano. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

67 00 
Specialitatea casei - Gigant (8Felii) image
Uncle Vic - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, pepperoni, șuncă Praga, bacon, ardei gras verde, ciuperci, măsline negre. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

70 00 
Uncle Vic - Gigant (8Felii) image
Texas BBQ pui - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, sos barbeque, 100%mozzarella, piept de pui, bacon, ceapă roșie. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

72 60 
Texas BBQ pui - Gigant (8Felii) image
Capriciosa - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, brânză feta, bacon, ciuperci. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

62 60 
Capriciosa - Gigant (8Felii) image
Quattro formagi - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, cubulețe de cașcaval afumat, blue cheese, brânză brie, oregano *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

75 90 
Quattro formagi - Gigant (8Felii) image
Margherita - Gigant (8Felii)

aluat cu maia, sos de roșii, 100%mozzarella, oregano. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

59 99 
Margherita - Gigant (8Felii) image

Focaccia

Focaccia cu feta și verdeață

preparat specific italian cu ulei de măsline, specialitate brânză feta și pătrunjel. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

14 09 
Focaccia cu feta și verdeață image
Focaccia cu usturoi

preparat italian cu usturoi. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

7 99 
Focaccia cu usturoi image
Focaccia cu susan

preparat italian cu ulei de măsline și susan. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

7 99 
Focaccia cu susan image

Burgeri

Hamburger

Tu adaugi ingredientele, pornind de la brioșa de hamburger, sosul de burger și carnea de vită, restul sunt la alegerea ta. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

38 07 
Hamburger  image
Cheeseburger

Tu adaugi ingredientele, pornind de la brioșa de hamburger, sosul de burger, vita și două bucăți de brânză ceddar. Restul sunt la alegerea ta. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

41 40 
Cheeseburger image
Bacon burger

Tu adaugi ingredientele, pornind de la brioșa de hamburger, sosul de burger, vita și două felii de bacon crocant. Restul sunt la alegerea ta. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

42 70 
Bacon burger image
Crispy chicken burger

Tu adaugi ingredientele, pornind de la brioșa de hamburger, sosul de burger și puiul crispy. Restul sunt la alegerea ta. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

39 50 
Crispy chicken burger image

Salate

Salată cu pui crocant

salată verde, ardei gras, ceapă, castraveți, brânză feta, bucăți crispy strips și roșii. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

31 50 
Salată cu pui crocant image
Salată cu piept de curcan

salată verde, ardei gras, ceapă, castraveți, piept de curcan, brânză feta și roșii. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

31 50 
Salată cu piept de curcan image
Salată cu ton

salată verde, ceapă, ardei gras, roșii, castraveți, brânză feta, ton, porumb și ou. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

37 20 
Salată cu ton image
Salată grecească

salată verde, ceapă, ardei gras, roșii, castraveți, brânză feta și măsline. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

31 50 
Salată grecească image

Ciorbe & Supe

Ciorbă de văcuță

Pulpă de vită, borș, legume, condimente.  *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

19 60 
Ciorbă de văcuță image
Ciorbă rădăuțeană

ciorbă cu specific moldovenesc, cu pui și smântână. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

18 50 
Ciorbă rădăuțeană image
Ciobă de pui a la grec

ciorbă cu smântână și pui. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

18 50 
Ciobă de pui a la grec image
Ciorbă de burtă

ciorbă cu burtă de vită, usturoi și smântână. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

19 60 
Ciorbă de burtă image

Gourmet

Quesadilla cu ton

preparat specific mexican. foi de tortilla cu sos garlic, mozzarella, ardei gras, ceapă, ton și porumb. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

37 00 
Quesadilla cu ton image
Quesadilla cu pui

preparat specific mexican. foi de tortilla cu sos garlic, mozzarella, piept de pui, ardei gras, ceapă, roșii și verdeață. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

35 50 
Quesadilla cu pui image
Chifteluțe de vită

chifteluțe de vită cu sos, piure din cartofi și castraveți în oțet. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

35 80 
Chifteluțe de vită image
Steak de porc

file de porc, dipper fries și salată de legume proaspete. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

45 48 
Steak de porc image
Steak de curcan

steak de curcan cu salată și cartofi copți cu brânză Philadelphia și rozmarin *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

49 99 
Steak de curcan image
Costițe de porc

costițe de porc cu cartofi dipper fries, parmezan și verdeață, ardel iute copt și sos muștar. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

51 99 
Costițe de porc image
Curcan vienez la cuptor

cărniță fragedă de curcan cu ciuperci, ceapă, smântână dulce și mozzarella. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

37 50 
Curcan vienez la cuptor image
Purceluș țărănesc la cuptor

cărniță fragedă de porc cu cartofi și smântână dulce. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

30 92 
Purceluș țărănesc la cuptor image
Purceluș picant la cuptor

cărniță fragedă de porc cu legume și sos dulce-picant. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

37 56 
Purceluș picant la cuptor image
Grilled porc

cărniță fragedă de porc pe pat de focaccia cu usturoi, sos garlic și sos sweet chilly. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

30 50 
Grilled porc image
Ciolan de porc cu fasole

rasol de porc cu fasole și legume. acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

47 80 
Ciolan de porc cu fasole image
Tochitură moldovenească

cărniță de porc cu ou, brânză sărată și mămăliguță. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

46 50 
Tochitură moldovenească image
Ciulama de pui cu mămăliguță

piept de pui cu smântână și legume, asezonate cu mărar și mămăliguță. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

35 90 
Ciulama de pui cu mămăliguță image

Fast Food

Crispy strips

3 crispy nepicanți cu cartofi pai și sosuri ketch up și maioneză. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

34 70 
Crispy strips image
Fingers de pui

5 bucăți din piept de pui în înveliș crocant, cu cartofi pai și sosuri. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

31 08 
Fingers de pui image
Ultimate fries

cartofi prăjiți cu sos cheddar, hot jalapenos și bacon crocant. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

15 99 
Ultimate fries image
French fries

cartofi pai cu sos ketchup. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

16 96 
French fries image
Aripioare crunch picante

5 aripioare de pui condimentate picant cu cartofi pai și sosuri ketch up și maioneză HOMEMADE. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

32 20 
Aripioare crunch picante image
Kebab de pui

carne de pui bine condimentată cu cartofi pai, maioneză și salată.

34 20 

Meniu copii

Meniu Junior tagliatelle carbonara

Tagliatelle fresca cu ou, bacon și grana padano. 160 gr.

20 38 
Meniu Junior tagliatelle carbonara image
Pizza kinder cu pui și șuncă

Aluat, sos de roșii, mozzarella, piept de pui, șuncă Praga, roșii. 200 gr.

23 98 
Pizza kinder cu pui și șuncă image
Meniu Junior cu piept de pui

piept de pui la grill cu cartofi pai. 100/100 gr.

20 38 
Meniu Junior cu piept de pui image
Meniu Junior crispy

2 bucăți crispy strips nepicant cu cartofi piure. 100/100 gr.

20 38 
Meniu Junior crispy image
Meniu Junior șnitzel

Șnitzel din piept de pui și cartofi pai. 100/100 gr.

20 38 
Meniu Junior șnitzel image

Desert

Înghețată cacao

înghețată cremoasă. stil napoletan. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

16 90 
Înghețată cacao image
Înghețată fistic

înghețată cremoasă. stil napoletan. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

16 90 
Înghețată fistic image
Înghețată fructe de pădure

înghețată cremoasă. stil napoletan. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

16 90 
Înghețată fructe de pădure image
Înghețată nuci caramelizate

înghețată cremoasă. stil napoletan. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

16 90 
Înghețată nuci caramelizate image
Înghețată vanilie

înghețată cremoasă. stil napoletan. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

16 90 
Înghețată vanilie image
Balik

HOMEMADE. clătite cu fructe și migdale la cuptor. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

22 92 
Balik image
Legend

HOMEMADE. clătite cu brânză de vaci la cuptor, stafide și smăntână. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

24 91 
Legend image
Plakous

HOMEMADE. delicioase clătite cu cremă de mascarpone și vișine. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

26 64 
Plakous image
Roma

HOMEMADE. delicioase clătite cu nutella și miez de nucă. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

23 64 
Roma image
Papanași

papanași cu brânză de vaci, dulceață de afine și smântână. *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni” de pe acest site (inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). Vă rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă și chiar să nu consumați acest produs finit.

23 93 
Papanași image

Vinuri Îmbuteliate

Budureasca Bristena Busuioacă de Bohotin

vin roze demidulce. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

42 00 
Budureasca Bristena Busuioacă de Bohotin image
Budureasca merlot

vin roșu sec. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

33 00 
Budureasca merlot image
Budureasca rose

vin roze demisec. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

33 00 
Budureasca rose image
Cotnari Colocviu la Paris

Busuioacă de Bohotin. vin roze sec. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

56 00 
Cotnari Colocviu la Paris image
Cotnari Colocviu la Roma

Tămâioasă Românească. vin roșu sec. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

54 00 
Cotnari Colocviu la Roma image
Jidvei dry muscat

vin alb. Jidvei Dry Muscat fata culcată în iarbă * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

30 00 
Jidvei dry muscat image
Jidvei fetească regală

Jidvei Tradițional Fetească Regală. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

21 00 
Jidvei rose NPU

vin roze. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

34 00 
Jidvei rose NPU image
Lambrusco roșu

vin semi-spumant, de masă. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

34 00 
Lambrusco roșu image
Lambrusco roze

vin semi-spumant, de masă. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

34 00 
Lambrusco roze image
Purcari chardonnay

vin alb sec. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

54 00 
Purcari chardonnay image
Purcari rară neagră

vin roșu sec. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

54 00 
Purcari rară neagră image
Purcari roze

Vin rose sec * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

56 00 
Purcari roze image
Recaș merlot & pinot noir

Castel Huniade. vin roșu demidulce. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

29 00 
Recaș merlot & pinot noir image
Recaș roze

Castel Huniade. vin roze sec. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

29 00 
Recaș roze image
Recaș sauvignon blanc

vin alb sec. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

29 00 
Recaș sauvignon blanc image

Băuturi

Somersby afine - 0.33L

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 00 
Somersby afine - 0.33L image
Somersby mere - 0.33L

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 00 
Somersby mere  - 0.33L image
Somersby pere - 0.33L

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 00 
Somersby pere  - 0.33L  image
Somersby mure - 0.33L

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 00 
Somersby mure - 0.33L image
7UP - 0.5L

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

5 00 
7UP - 0.5L image
7UP - 1.25L

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

8 00 
7UP - 1.25L image
Classic cappuccino

cafea boabe BAQUE 70/30 % ** se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

8 50 
Classic cappuccino image
Espresso macchiato

cafea boabe BAQUE 70/30 % * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

8 00 
Espresso macchiato image
Espresso doppio

cafea boabe BAQUE 70/30 % * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

8 00 
Espresso doppio image
Espresso lung

cafea boabe BAQUE 70/30 % * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

5 00 
Espresso lung image
Espresso scurt

cafea boabe BAQUE 70/30 % * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

5 00 
Espresso scurt image
Ristretto

cafea boabe BAQUE 70/30 % * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie *acest produs conține materii prime ce pot avea în compoziție TOATE categoriile de alergeni menționați la capitolul „alergeni”, de pe acest site(inclusiv proveniți din lanțul de aprovizionare și de preparare). rugăm să dispuneți de maximă precauție în cazul în care sunteți alergic/ă, și chiar să nu consumați acest produs finit.

5 00 
Ristretto image
Bucur blondă - 0.35L

bere românească blondă – 5% alcool.  * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 50 
Bucur blondă - 0.35L image
Grimbergen ambree - 0.33L

bere brun arămie – 6,5% alcool.  * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

10 00 
Grimbergen ambree - 0.33L image
Kronenbourg Blanc - 0.33L

bere fructată – 5% alcool. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

10 00 
Kronenbourg Blanc - 0.33L image
Bucur brună - 0.35L

bere brună Bucur – 6,5% alcool. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

7 50 
Bucur brună - 0.35L image
Guinness draught

bere neagră – 11,2% alcool. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

11 00 
Guinness draught image
Alexandrion 7*

Brandy Alexandrion ******* * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

108 00 
Alexandrion 7* image
Finlandia

vodka Finladia, alcoolemie 40%. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

90 00 
Finlandia image
Jack Daniel`s

whiskey Jack Daniel’s, alcoolemie 40% *acest produs se vinde DOAR cu comandă minimă de bucătărie.

180 00 
Jack Daniel`s image
De Bernard prosecco 7 ombre

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie Acest vin de limpezimea cristalului are o subtilă culoare galben pal-verzuie, cu un perlaj discret și persistent. Buchetul intens și fructat, de un rafinament excepțional, are note distincte de mere aurii coapte și flori de salcâm. Un vin proaspăt, plăcut de băut, ușor și bine echilibrat, cu o plăcută și îndelungată notă fructată la final.

66 00 
De Bernard prosecco 7 ombre image
De Bernard Prosecco Baraque rose

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie Culoare galben pai deschis cu accente verzui. Textura acestui vin este una rafinată, compactă și persistentă. Buchetul bine definit și delicat fructat este întregit de note de banană și măr. Cu un gust plăcut, ușor acidulat, are un echilibru între dulceață și aciditate.

55 00 
De Bernard Prosecco Baraque rose image
Fresh portocale - 0.25L

băutură preparată din portocale stoarse. *acest produs se livrează doar cu comandă minimă de bucătărie

8 00 
Fresh portocale - 0.25L image
Mirinda - 0.5L

băutură carbogazoasă cu aromă de portocale. *acest produs se livrează doar cu comandă minimă de bucătărie!

5 00 
Mirinda - 0.5L image
Mirinda - 1.25L

băutură carbogazoasă cu aromă de portocale. *acest produs se livrează doar cu comandă minimă de bucătărie!

8 00 
Mirinda - 1.25L image
Red bull - 0.25L

băutură energizantă, cu conținut ridicat de taurină și cafeină. *acest produs se livrează doar cu comandă minimă de bucătărie!

7 50 
Red bull - 0.25L image
Rock Star - 0.25L

Băutură energizantă Rock Star. *acest produs se livrează doar cu comandă minimă de bucătărie!

6 00 
Rock Star - 0.25L image
Apă Minerală Bucovina - 0.5L

apă minerală carbogazoasă. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

3 50 
Apă Minerală Bucovina - 0.5L image
Aloe Vera 0.5L

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

7 50 
Aloe Vera 0.5L image
Tuborg - 0.5L

bere blondă Tuborg – 5% alcool.  * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

5 00 
Tuborg - 0.5L image
Tuborg - 330ml

bere blondă Tuborg – 5% alcool.  * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

4 50 
Tuborg - 330ml image
Apă Plată Bucovina 0.5L

apă minerală necarbogazoasă(plată). * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

3 50 
Apă Plată Bucovina 0.5L image
Prigat Căpșuni Banane 0.25L

suc neacidulat cu gust de căpșuni și banane. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 00 
Prigat Căpșuni Banane 0.25L image
Carlsberg - 0.5L

bere blondă Carlsberg – 5,2% alcool. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

7 00 
Carlsberg - 0.5L image
Carlsberg - 330ml

bere blondă Carlsberg – 5,2% alcool. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 50 
Carlsberg - 330ml image
Prigat Portocale 0.25L

suc neacidulat cu gust de portocale. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 00 
Prigat Portocale 0.25L image
Lipton Lămâie - 0.5L

ceai rece cu aromă de lămâie ** se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 00 
Lipton Lămâie - 0.5L image
Lipton Piersici - 0.5L

ceai rece cu aromă de piersici * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

6 00 
Lipton Piersici - 0.5L image
Pepsi Cola - 0.5L

băutură carbogazoasă Pepsi Cola. *acest produs se livrează doar cu comandă minimă de bucătărie!

5 00 
Pepsi Cola - 0.5L image
Pepsi Cola - 1.25L

băutură carbogazoasă Pepsi Cola. *acest produs se livrează doar cu comandă minimă de bucătărie!

8 00 
Pepsi Cola - 1.25L image
Ștefan cel Mare

Vodka Ștefan cel Mare – 40% alcool. * se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

Indisponibil
Ștefan cel Mare image
Prigat Piersici 0.25L

* se livrează doar cu comanda minimă de bucătărie

Indisponibil
Prigat Piersici 0.25L image