4 99 Lei
LivrareComandă min.
20 lei / 100 g. Se vinde la bucata, greutate aprox. 250-300 g.
60 00 42 00Mâncare specific unguresc. Preparat din carne de vită de calitate, combinat cu garnitură de găluște trase la tigaie în ulei de măsline. 150/150 g
36 00 25 202 buc.
18 00 12 60180/100/100 g
48 00 33 60Mâncare specific vegetarian într-un mod de preparare Unguresc cu garnitură de găluște trase la tigaie în ulei de măsline. 200/70 g
22 00 15 40180/100/100 g
48 00 33 60Ciorbă specific românesc gătită dintr-o gamă largă de legume proaspete și pastă de roșii, clocotită în borș țărănesc 350 g
12 00 7 20Friptura casei: cotlet de porc cu legume caramelizate în gem de caise și cartofi piure 180/80/200g
39 00 23 40Friptura casei: piept de PUI cu legume caramelizate în gem de caise și cartofi piure 180/80/200g
39 00 23 40Sos de roșii, mozzarella, ciuperci, porumb, șuncă presată, măsline, diametru 30cm
72 00 36 00Smântână, mozzarella, bacon felii, diametru 30cm
72 00 36 00Sos de roșii, mozzarella, salam picant, ciuperci, măsline, diametru 30cm
72 00 36 00Sos de roșii, mozzarella, șuncă, ananas, porumb, măsline, diametru 30cm
72 00 36 00Sos de roșii, mozzarella, oregano, măsline, diametru 30cm
52 00 26 00Ulei de măsline, oregano, diametru 30cm
26 00 14 00Sos de roșii, mozzarella, ardei iute, carne de vită, diametru 30cm
74 00 38 00Sos de roșii, mozzarella, piet de pui afumat, porumb, măsline, diametru 30cm
72 00 36 00Sos de roșii, mozzarella, șuncă crudă Italiană, măsline, diametru 30cm
72 00 36 00Sos de roșii, mozzarella, gorgonzola, emental, parmezan
72 00 36 00Sos de roșii, mozzarella, șuncă, bacon, ciuperci champignon, anghinare, salam, măsline, diametru 30cm
72 00 36 00Sos de roșii, salam, mozzarella, măsline, diametru 30cm
72 00 36 00Sos de roșii, mozzarella, ton, ceapă, măsline, diametru 30cm
72 00 36 00Sos de roșii, mozzarella, legume de sezon (ardei, roșii), porumb, măsline, diametru 30cm
72 00 36 00Cârnaț de casă și cartofi prăjiți. Inclus o doză de bere Ciuc (la alegere Ciuc Premium sau Ciuc Radler 0,5 doză)
25 00 18 00Mici cu muștar (4 buc) cu cartofi prăjiți. Inclus o doză de bere Ciuc (la alegere Ciuc Premium sau Ciuc Radler 0,5 doză)
32 00 25 00Friptura casei: piept de PUI cu legume caramelizate în gem de caise și cartofi piure 180/80/200g. Inclus o doză de bere Ciuc (la alegere Ciuc Premium sau Ciuc Radler 0,5 doză)
46 00 39 00Friptura casei: cotlet de porc cu legume caramelizate în gem de caise și cartofi piure 180/80/200g. Inclus o doză de bere Ciuc (la alegere Ciuc Premium sau Ciuc Radler 0,5 doză)
46 00 39 00Specialitatea bucătarului ( scăriță de porc la grătar cu dulceață de ardei iute și rondele de cartofi) + piept de pui la grătar + orez cu legume
79 00File șalău prăjit + orez sălbatic + șnițel din piept de pui + cartofi piure
86 00Platou mix-grill pentru 2 persoane ceafă, pulpă dezosată, cârnați afumat, cartofi aurii, legume coapte: ciuperci, dovlecei, ardei; salată asortată și murături
88 00Pulpă de rață cu varză roșie și cartofi cu mirodenii + spaghete Carbonara
72 00Tocăniță de ciuperci cu găluște + cașcaval pane cu sos remoulade + cartofi prăjiți
48 00Clătite „Hortobágyi” cu carne de vită 2 buc. + Iahnie de fasole + carnaț prăjiți
54 00Specialitatea bucătarului: Scăriță de porc la grătar cu dulceață de ardei iute și rondele de cartofi 300/40/150 gr
49 00O să rămâneți surprinși. Clătitele umplute cu carne de vită și sos "paprika", vă oferă o călătorie neuitată în gastronomia Ungureancă. Porția conține 2 buc de clătite - 200 g
26 00180/100/100 g
48 00Friptura casei: cotlet de porc cu legume caramelizate în gem de caise și cartofi piure 180/80/200g
39 00Friptura casei: piept de PUI cu legume caramelizate în gem de caise și cartofi piure 180/80/200g
39 00160/60/200 g
82 00200/200 g cu cognac si mere, cartofi piure
114 00Ciorbă specific românesc gătită dintr-o gamă largă de legume proaspete și pastă de roșii, clocotită în borș țărănesc 350 g
12 00Ciorbă casei. Gătită dintr-o gamă largă de legume proaspete, ciuperci și rasol de porc, clocotită în borș țărănesc cu liezon de smântână. 40/360 g
14 00Ciorbă specific românesc, rasol de vită gătit într-o gamă largă de legume proaspete și pastă de roșii, clocotită în borș țărănesc 50/350 g
14 00Ciorbă specific secuiesc. Gătită dintr-o gamă largă de legume proaspete, cartofi și rasol de porc, clocotită în borș țărănesc cu liezon de smântână și tarhon. 100/300 g
14 0050/300 g
12 00Ciorbă specific românesc, burtă de vită de calitate fiartă cu liezon de smântână ou și lămâie. 100/300 g
16 0070/330 g
18 00Ciorbă specific unguresc. Rasol de crap clocotit cu ierburi aromate și boia de ardei. 50/360 g
20 00400 g
15 00Ciuperci proaspete, clocotite și paserate cu liezon de smântână. Se va servi cu crutoane de casă. 50/350 g
16 0050/350g
16 0050/350g
16 00file crap, file șalău, file somon, cartofi natur, orez sălbatic, mujdei, sos meuniere 150/150/100/200/200g
114 00Ceafa, pulpa dezosata, carnati afumati, cartofi aurii, legume coapte (ciuperci, dovlecei, ardei), salata asortata si murături. 150/150/100/300/200/200 g
88 00Scătiță de porc, mici, cârnăcior, rondele de cartofi, legume la grătar, ducleață de ardei iute și muștar - 600/100/150/250/250/50/50g
96 00Șnițel de porc cu susan și fulgi, cașcaval pane, cartofi natur, legume coapte (ciuperci, dovlecei, ardei), salată asortată si mutaturi 150/150/150/200/200/200 g
88 00Șnițel de pui cu susan și fulgi, cașcaval pane, cartofi natur, legume coapte (ciuperci, dovlecei, ardei), salată asortată si mutaturi 150/150/150/200/200/200 g
86 00150 g - conține sos remulade, fara garnitura,
18 00O combinație extrem de buna. Ciuperci gătite învelit în clătită. 2 buc - 200 g
18 00200/100/60
18 00Ciuperci pane - 200g
16 00Mâncare specific vegetarian într-un mod de preparare Unguresc cu garnitură de găluște trase la tigaie în ulei de măsline. 200/70 g
22 00180 g
24 00220 g
14 00200 g
14 00150 g
11 002 buc.
10 00Ficăței de pui cu ceapă gătit într-un sos "paprika" 200 g. Garnitură recomandată: catrofi pireu. Garnitura se comandă separat.
20 00180 g
24 00200/100/60 g
30 00200/100 g
32 00Nu include garnitura. 200 g
22 00Nu include garnitura. 200 g
23 00Nu include garnitura. 180 g
32 00150g fără garnitură
20 00Piept de pui crispy cu cartofi prajiti 150/150g
24 00150 g - fără garnitură
20 00Gyros de pui cu cartofi prăjiți și sos tzatziki 150/150g
24 00160/80/200 g
44 00180 g
24 00150/100/60 g
34 00200 g
30 00Iahnie de fasole cu ciolan (felii) - 200g
28 00Felii de ciolan prefiert tras la tigaie în unt și glazurat în sos de ciuperci cu smântână. 200 g
26 003 buc (3x50g)
15 00180/100/150 g
48 00Nu include garnitura. 200 g
24 00Nu include garnitura. 200 g
24 00Ceafă țigănească - 200g
26 00Cârnaț de casă cu cartofi prăjiți și muștar 130/150g
20 00Mâncare specific unguresc. Preparat din carne de vită de calitate, combinat cu garnitură de găluște trase la tigaie în ulei de măsline. 150/150 g
36 00160/100 g
94 00Nu include garnitura. 180 g
72 00preparat din muschiuleț de vită 180 g
46 00200 g
24 00250 g
22 00250/80 g
44 00Teiței cu brânză și bacon prăjit 200/50g
22 00200 g
Indisponibil20 lei / 100 g. Se vinde la bucata, greutate aprox. 250-300 g.
60 00200 g
44 00200 g
44 00200 g
48 00180/80 g
48 002 buc.
11 002 buc.
15 002 buc.
18 00Peste tot în lume găsiți clătite, dar numai în câteva locuri găsiți cu combinația de mac și sos de vanilie. - 2 buc
18 00Cel mai bun papanaș din Arad. combinat cu sos de vanile 150/50 g (2 buc.)
18 00Varianta tradițională de papanaș, cu sâmntână și dulceață 150/50 g (2 buc.)
18 00150 g (din fructe conservate)
12 00200 g
8 00200 g
8 00200 g
8 00200 g
8 00200 g
8 00200g
8 00200 g
8 00200 g
8 00200 g
8 00200 g
10 00200 g
10 00200 g
10 00200 g
16 00200 g
16 00150 g
8 00150 g
8 00150 g
8 00150 g
8 00150 g - muraturi de casa
8 00150 g
10 00150 g
10 00150 g
12 00150 g
8 00Salata de ton 100/150 g
28 00Cu somon prăjit în crustă de susan, eisberg, mixt de salată, ruccola, roșii cherry, lămâie 250/80gr
40 00Salată eisberg cu ruccola, roșii, telemea, bacon prăjit 250/50
30 00Salată cezar cu piept de pui, mozzarela și crutoane 250/140g
36 00Salată Jelen cu piept de pui 250g
24 00Dressing de iaurt - 100g
6 00Dressing de oțet balsamic cu portocale - 100g
6 00Apă Plată 0.5 l - Dorna PET
5 00Apă Minerală 0.5 l - Dorna PET
5 00Coca Cola 0.5 l PET
6 00Coca Cola ZERO 0.5 l PET
6 00Fanta portocale 0.5 l PET
6 00Sprite 0.5 l PET
6 00Cappy Mere - 0.33 l PET
6 00Cappy PULPY Portocale - 0.33 l PET
6 00Energizant BURN 250ml
10 00Heineken 0,5 l doza
8 00Heineken zero 0,5l doză
10 00Bere Birra Moretti 0,5 doză
7 50Ciuc Premium 0,5l doză
7 00Ciuc Radler lemon 0,5l doză
8 00Ciuc Radler zero 0,33l doză
6 00Pinot Noir | roșu, sec | 13,5%/750 ml | Vin de o culoare strălucitoare de roșu rubiniu. Aromă elegantă și fină de vișine și cireșe sălbatice. Taninuri fine cu o evoluție foarte bună în timpul maturării in butoaie de stejar și sticlă.
57 00Cadarcă | roșu, sec | 12,5%/750 ml | Vinul are arome tinere și proaspete de fructe roșii combinate cu o aciditate echilibrată și note fine de cireșe și arome de condimente picante specifice soiului Cadarcă.
57 00Mustoasă de Măderat | alb, sec | 13%/750 ml | Mustoasa de Măderat este un soi vechi autohton, unic în regiunea viticolă Miniș-Măderat, de unde și denumirea lui.
52 00Rosé Cadarcă | rose, sec | 12,5%/750 ml | Un rosé plăcut, ușor de băut cu arome subtile de fructe roșii, gust de căpșunică, vișine, zmeură, și un postgust plăcut condimentat, specific soiului Cadarcă.
52 00Vinuri Beciul Domnesc: Rose | demisec 13%/750ml
52 00Irsai Olivér, Frittmann Testvérek | alb, sec | 12%/750 ml | Vin proaspăt, fructuos, cu arome intense.
54 00Zenit & More, Figula Mihály | alb, demisec | 12,5%/750 ml | Vin proaspăt, fructuos, cu arome intense, realizat din soiurile Zenit, Pinot Gris, Sauvignon Blanc și Muscat Galben.
64 00Juhfark Selection, Csordás-Fodor | alb, sec | 12%/750 ml | Vin alb corpolent realizat dintr-un soi tipic pentru regiunea Somló. Mineralitate, armonia gustului, arome și aciditate echilibrate.
82 00Rosé Cuvée, Frittmann Testvérek, | rose, sec | 12%/750 ml | Fructuozitate vibrantă, completată de arome condimentate.Un rose complex, cu o aciditate plăcută.
58 00Portugieser, Lelovits Tamás | roșu, sec | 12%/750 ml | Vin tipic pentru regiunea Villány. Vin roșu ușor, proaspăt, fructuos.
58 00Cabernet Franc, Lelovits Tamás | roșu, sec | 15%/750 ml | Vin roșu corpolent, maturat în butoi din stejar, cu arome bogate ce aduc a fructe de pădure.
98 00Inni Jó Cuvée, Ipacs-Szabó István | roșu, sec | 13,5%/750 ml | Cuvée realizat pe bază de Burgund Mare. Vin roșu corpolent, prietenos, cu arome de fructe coapte.
98 00Hárslevelű, Disznókő - Tokaj | alb dulce - cules târziu | 13%/500 ml | Soi tipic pentru regiunea Tokaj ”Hárslevelű”. Vin cu arome puternice de fructe, gust foarte plăcut, dulce natural.
69 0050 g
6 0050 g
6 0050 g
6 0050 g
6 0050 g
6 0050 g
6 0050 g
6 003 buc .
5 0050 g
6 0050 g
6 00100 g
7 00100 g
7 00100 g
7 00100 g
7 00Sos Mozzarella 100g
9 00Sos gorgonzola - 100 g
9 00100 g
9 00